Wat worden de PlayStation Plus games van januari 2020?

  Je hebt het vast al gemerkt: de PlayStation Plus games voor januari 2020 zijn nog niet bekendgemaakt. Het is vreemd, want de laatste woensdag van de maand is al even voorbij. Krijgen we dan geen gratis games komende maand? Ongetwijfeld wel, maar wanneer ze bekendgemaakt worden is nog onduidelijk.

  De laatste maand van het jaar eindigt een beetje vreemd voor PlayStation Plus leden. Het is gebruikelijk dat op de laatste woensdag van het jaar de nieuwe PlayStation Plus games bekendgemaakt worden, maar op dit moment is dat nog niet gebeurd. De laatste woensdag van het jaar viel dit jaar tijdens de Kerst, dus logischerwijs zaten de mensen van Sony toen rond de kerstboom. Maar inmiddels zijn we bijna een week verder en is er nog niets bekend.

  Naar verwachting zal Sony de aankondiging van de nieuwe PlayStation Plus games komende woensdag doen, dus op 1 januari 2020. Tot die tijd zullen we nog even moeten wachten op nieuws rondom de PlayStation Plus games van komende maand.

  Wat worden de PlayStation Plus games voor januari?

  Gezien dat al in het nieuwe jaar is, is dit wel een kans voor Sony om 2020 meteen met flinke games af te trappen. Het nieuwe jaar gaat ons gigantische titels brengen zoals Cyberpunk 2077 en de Final Fantasy VII Remake. Misschien springt Sony hier wel op in met games als Final Fantasy XV en The Witcher 3. Welke games verwacht jij in de PlayStation Plus line-up voor januari 2020?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.