PlayStation Plus Games oktober 2019 - Wat spelen we deze maand?

  De herfst is begonnen en dat betekent dat er zoals ieder jaar weer tal van nieuwe games aankomen. Het einde van het jaar neemt altijd toffe releases met zich mee, maar intussen zijn de PlayStation Plus games van oktober 2019 aan de beurt. Deze maand staan er weer twee toffe nieuwe games klaar!

  The Last of Us Remastered

  De eerste game die we deze maand kunnen gaan spelen op de PlayStation 4 is de remaster remastervan Naughty Dog's The Last of Us. In deze game is de wereld naar zijn grootje en is de mensheid flink uitgedund. We mogen in de huid van veteraan Joel en de veertienjarige Ellie kruipen, terwijl we door een verwoeste wereld navigeren.

  Op veel plekken heeft de natuur het overgenomen wat voor mooie taferelen zorgt. Overal groeien planten en je komt plekken zoals een compleet overwoekerde dierentuin waar de dieren vrij rondlopen tegen. Los van de mooie scenario's is er genoeg gevaar in de verpeste wereld. Het gros van de mensheid is slachtoffer geworden van een agressieve schimmel, waardoor ze veranderd zijn in zogeheten clickers. De overlevenden zijn ook lang niet allemaal vriendelijk, wat dit tot een spannende actie adventure game maakt!

  The Last of Us RemasteredThe Last of Us Remastered is mooi op tijd in de PS Plus update, gezien het tweede deel eraan zit te komen en zeker een aanrader om te gaan spelen deze maand.

  MLB the Show 19

  Naast het avontuur in The Last of Us kun je lekker sportief aan de slag in deze PlayStation Plus update. Om precies te zijn met honkbal in MLB the Show 19. Deze game giet honkbal in een tof jasje en laat je je eigen speler maken om vervolgens een carrière te starten in de Mayor League of Baseball rangen.

  Je kunt sterker worden in de game middels een RPG-systeem en zelfs je eigen team managen. Als jij goed presteert zul je uiteindelijk meer betere spelers aantrekken en daarmee nog sneller in de rankings van het wereldwijde honkbal stijgen. MLB THe Show 19 is hiermee een van de uitgebreidste honkbalgames ooit op offline gebied. Naast een offline modus kun je in MLB the show 19 aan de slag met de uiterst competitive multiplayer modi die zich online afspelen.

  PLayStation Plus games oktober 2019 - In aanloop naar wat er komen gaat

  De PlayStation Plus update wordt deze maand vooral geleid door de release van The Last of Us II. Deze wordt alvast stilletjes gevierd met het beschikbaar stellen van het eerste deel. Zo kunnen de mensen die deze nog niet gespeeld hebben het verhaal tot zover volgen. Los van deze game is er een toffe honkbalgame toegevoegd met MLB THe Show 19. Welke game ga jij deze maand spelen?

  MLB The Show 19

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.