FIFA 20 Ultimate Team tips - Stel jouw beste team samen!

  Het samenstellen van jouw team is een belangrijk onderdeel van FIFA Ultimate Team en meerdere spelers zullen dan ook uren besteden aan het ideale team dat elke wedstrijd kan winnen. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het nieuwe Ultimate Team seizoen, geven wij jou enkele FIFA 20 Ultimate Team tips.

  Jouw team staat centraal in FIFA Ultimate Team en dat team mag jij helemaal zelf gaan samenstellen. Lionel Messi die de linkerflank bestrijkt, terwijl Virgil van Dijk achterin de controle bewaart en N’Golo Kante over het middenveld raast? Het is allemaal mogelijk in de Ultimate Team modus van FIFA!

  Hierbij zijn natuurlijk wel enkele aspecten waar jij rekening mee moet houden. Zo moet de chemistry tussen jouw spelers uitstekend zijn, waardoor zij ook daadwerkelijk beter met elkaar kunnen spelen. Dit betekent dat spelers uit hetzelfde team of land moeten komen, wat zorgt voor een dynamische elftal met de beste man op elke denkbare plek.

  Maar er zijn ook andere FIFA 20 Ultimate Team tips die essentieel zijn.

  FIFA 20 Ultimate Team tips

  5. Voltooi diverse doeleindes

  De eerste FIFA 20 Ultimate Team tip is een simpele: voltooi zoveel mogelijk diverse goals. Dit zijn niet alleen je startersdoelen die je in elke Ultimate Team ziet, maar ook andere doeleindes. Met de startersdoelen kan je prima wat muntjes bij elkaar sprokkelen en de beloning is natuurlijk ook een gewild kaartenpakje.

  Maar er zijn meerdere uitdagingen voor jou. Zo zijn er ook de dagelijkse en wekelijkse doelwitten die jij kunt proberen te halen om meer geld aan je digitale muntjesportemonnee toe te voegen, maar ook de Squad Building Challenges. Met deze uitdagingen kan je ook weer extra geld verdienen of juist bijzondere pakjes, die misschien Neymar of Mbappé bevatten.

  Een nieuwe toevoeging in FIFA 20 zijn de Season Objectives en Milestones. Dit zijn extra opdrachten die jou het hele jaar bezig moeten houden met aan het einde van de rit een toffe beloning. Deze opdrachten zijn, net zoals de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, slechts tijdelijk beschikbaar en vereisen bepaalde inspanningen van jou.

  4. Speel toernooien en competities

  De meest logische manier om aan muntjes te komen in Ultimate Team is om wedstrijden te spelen en deze vervolgens ook te winnen. Elke gewonnen wedstrijd levert al een handjevol FIFA-dukaten op, maar het grotere geld kan je binnenhalen via de verschillende toernooien en competities. Zo zijn er diverse toernooien met hun eigen vereisten die jou flink rijker kunnen maken.

  Het nadeel hiervan is natuurlijk wel dat jij aan het einde van toernooi ook daadwerkelijk met een trofee boven je hoofd moet staan te juichen. Want alleen bij winst mag jij de FIFA-muntjes in ontvangst nemen of een zilveren of gouden spelerspack. Het is één van de makkelijkste manieren om geld te verdienen en behoort daarom ook tot de FIFA 20 Ultimate Team tips.

  3. Gebruik en order consumables

  Een andere FIFA 20 Ultimate Team tip die belangrijk is, draait om de consumables. Vaak als jij een gouden kaartenpakje koopt, zit er een consumable in. Deze kan een speler van positie laten veranderen, de onderliggende chemistry verbeteren of het zijn natuurlijk de bekende contractenkaartjes. Deze laatste zullen voor velen essentieel zijn bij Ultimate Team, evenals de fitnesskaartjes die jouw team fris en fruitig houden.

  Toch zal jij bij lange na niet alle consumables gebruiken. Probeer daarom zo goed mogelijk te kijken naar jouw team en waar zij profijt van kan hebben. Heb jij een linkerflankspeler die misschien toch beter als nummer tien speelt, wijzig zijn positie dan met een consumable. Contracten- en fitnesskaartjes zijn erg gewild op de digitale marktplaats van Ultimate Team en daar wordt dan ook grof geld voor betaald.

  Consumables die jij niet gebruikt zou jij gewoon kunnen verkopen, want met die extra centen kan jij misschien weer belangrijke spelers halen voor jouw elftal of een consumable die jij op dat moment broodnodig hebt. Eén van de FIFA 20 Ultimate Team tips is dan ook om goed na te denken over je consumables en of zij cruciaal voor jou zijn.

  2. Houd zoveel mogelijk spelerskaarten

  Na een aantal uren spelen zie jij hoe jouw bronzen elftal compleet is veranderd in een gouden spelerselftal. Maar wat doe jij dan met die bronzen spelers? De meesten zullen deze kaartjes direct wegdoen en dat geld weer investeren in andere kaartjes of consumables. Maar één van onze FIFA 20 Ultimate Team tips is om dit juist niet te doen. Houd die kaartjes zo lang mogelijk vast!

  Gaandeweg het seizoen veranderen de Squad Building Challenges namelijk en dan kan het best wel zijn dat jij ineens met een compleet elftal bestaande uit zilveren spelers moet spelen. Als jij dan al die spelers al hebt verhandeld, moet jij deze weer terugkopen en dat kost weer erg veel geld. Bewaar deze kaartjes, want over een paar maanden zullen bepaalde zilveren en bronzen spelers erg gewild zijn.

  Bovendien zijn er tal van FIFA-fans die op een gegeven moment een bepaalde zilveren speler willen hebben en daar erg veel FIFA-dukaten voor overhebben. Het zou dan fantastisch zijn als jij dat kaartje in bezit hebt!

  1. Koop slim!

  Jouw team begint vorm te krijgen en langzaamaan betreed jij meer de opperste regionen van Ultimate Team. Maar je begint gaandeweg wel te merken dat jij toch meer en meer tegengoals om de oren krijgt. Je kan direct je halve achterhoede gaan vervangen, maar misschien is je keeper niet goed genoeg meer voor het niveau dat je speelt.

  Je struint de marktplaats af, kijkt op internet naar geschikte keepers voor jouw elftal en vind ineens die keeper voor een koopje! Met hem in het goal merk je al direct dat je minder ballen om je oren krijgt en dat het gehele team beter gaat spelen.

  Het is een simpele tip voor FIFA 20 Ultimate Team tiplijst, maar wel de belangrijkste. Het geld in Ultimate Team ligt, vooral in het begin, niet voor het oprapen en jij moet slim en doordacht nadenken welke speler nu echt iets gaat toevoegen aan jouw team. Creëer een sterk team met een ijzersterke wisselbank en test uit hoe het loopt. Focus je niet op de grote namen als Messi, Ronaldo, Mbappé of Neymar, maar eerder op wat mindere spelers. Want gaandeweg het spel komen die namen wel dichterbij.

  Wat zijn jouw FIFA 20 Ultimate Team tips?

  Dit zijn onze FIFA 20 Ultimate Team tips die jij moeten helpen in Ultimate Team. Heb jij zelf nog een tip voor Ultimate Team? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Dit artikel is op 29 juli 2020 bijgewerkt.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.