PlayStation Plus games november 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Sony brengt ons in november twee topgames om van te smullen. Een game is lekker lang en sleept je een tof verhaal in en de ander laat je schieten op alles wat los en vast zit. Dit zijn de PlayStation Plus games november 2018!

  Yakuza Kiwami

  De eerste game die we deze maand kunnen downloaden is de Japanse RPG van SEGA: Yakuza Kiwami. De game volgt Kazuma Kiryu die voor de Yakuza werkt. Langzaam beklimt hij de ladder binnen de Japanse maffia, maar dan wordt hij ineens gepakt voor een moord. Tien jaar later komt Kiryu vrij en ontdekt hij dat er veel veranderd is in de wereld.

  Yakuza Kiwami is een complete remake van de Yakuza game uit 2005. Het is daarbij een vervolg op Yakuza Zero, een game die wel later uitkwam, maar als prequel fungeert. Ga op pad in het intrigerende hoofdverhaal of doorloop de talloze zijmissies die voor een knotsgekke afleiding zorgen. In de Yakuza Kiwami review beoordeelden wij de game met een 8.5.

  Bulletstorm Full Clip Edition

  In Bulletstorm ga je op pad als Grayson Hunt. Hij landt op een verlaten planeet, althans dat denkt hij. Al snel vliegen de kogels hem om de oren en het is aan de spelers om levend bij het einde van de game te komen.

  Hiervoor kunnen allerlei toffe krachten gebruikt worden, zoals een grappling hook om vijanden naar je toe te trekken om ze vervolgens genadeloos weer weg te trappen. Wij beoordeelden de game in de Bulletstorm review met een 8.5. De Full Clip Edition bevat naast de hoofdgame alle extra content die uitgekomen is.

  Jackbox Party Pack 2

  PlayStation 3 bezitters mogen aan de slag met Jackbox Party Pack 2. Deze partygame bevat allerlei vragen die beantwoord moeten worden, geluidsfragmenten die geraden moeten worden en nog veel meer voor een gezellige avond met vrienden.

  De game kan gespeeld worden met zoveel spelers als je maar wil, maar ook in je eentje. Nu is dat laatste misschien minder gezellig, maar het geeft je wel de gelegenheid om stiekem alle vragen te oefenen.

  Arkedo Series

  Als je van retrogames houdt kun je deze maand aan de slag met Arkedo Series. De game is een verzameling van drie retro uitziende spelletjes: een Tetris variant en twee platformers. In de Tetris kloon moeten vier gelijk gekleurde blokjes gematcht worden om ze weg te spelen en de platformers geven je toffe avonturen vol vleermuizen, krabben en gevaarlijke vallen.

  Burly Men At Sea

  PlayStation Vita bezitters krijgen deze maand ook twee games te spelen die ook op de PlayStation 4 speelbaar zijn. De eerste is Burly Men At Sea. Deze game ziet er eenvoudig uit, maar is dat zeker niet. Het is een ingewikkeld verhaal over Scandinavische mannen die te maken krijgen met allerlei mythische figuren.

  Jij kruipt in de huid van zowel de verteller als de mannen die hun weg moeten vinden. Het toffe aan deze game is dat het verhaal telkens iets anders verloopt. Dit is afhankelijk van wat je onderweg besluit. Burly Men At Sea is een game die misschien niet zo heel lang is, maar wel een die je keer op keer verrast als je deze opnieuw speelt.

  Roundabout

  De laatste game die spelers deze maand krijgen is Roundabout. Deze game is geheel in jaren ’70 stijl vormgegeven en zet je achter het stuur van een limousine. Je moet passagiers oppikken en onderweg allerlei puzzels oplossen. Dit, terwijl je obstakels uit de weg gaat en je passagier veilig probeert te vervoeren.

  Het klinkt niet al te moeilijk, maar dat is het wel. De limousine draait namelijk constant rondjes en het vereist dus timing om op de juiste plek aan te komen. Laat staat het ontwijken van alle obstakels onderweg.

  PlayStation Plus games november 2018 – twee toppers

  Dat was de PlayStation Plus update voor november 2018. Sony geeft ons weer twee topgames om van te smullen en vult dit aan met een viertal leuke kleinere games. Wat vind jij van de games die Sony ons deze maand voorschotelt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

  Bulletstorm: Full Clip Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.