Beste Hitman 2 locaties - Al moordend de wereld over!

  Agent 47 heeft al een heleboel stempels in zijn paspoort staan, maar met Hitman 2 komen er daar nog zes bij. Op de meest uiteenlopende locaties moet Agent 47 doelwitten vinden en uitschakelen op al net zo uiteenlopende manieren. Waar de moordenaar met de rode das precies naartoe gaat vertellen wij je in deze beste Hitman 2 locaties special!

  Hawkes Bay, Nieuw-Zeeland

  De eerste locatie die Agent 47 aandoet levert hem al direct een hele berg airmiles op. Hawkes Bay is een geweldig mooie regio in Nieuw-Zeeland, waar de koelbloedige moordenaar romantische stranden zal bezoeken. Hij komt niet naar deze betoverende plek voor een mooie strandwandeling in het maanlicht, maar hij is er puur voor werk.

  Dat neemt niet weg dat onze kale huurmoordenaar niet even kan genieten van het geweldige uitzicht over de oceaan dat Hawkes Bay zo beroemd maakt. Maar uiteindelijk moet er een bloedige klus geklaard worden en moet je je doelwit uitschakelen zoals alleen Agent 47 dat kan!

  Miami, USA

  Tijdens de laatste uren van de Global Innovation Race in Miami worden er spectaculaire shows gegeven in Miami, USA. Het publiek trekt er massaal op uit om een toffe motorsport demonstratie met de laatste technische snufjes te bekijken. De kale killer is er ook, maar niet voor de show.

  Hij zal zich in Miami moeten begeven in de massa’s mensen om een specifiek doelwit te vinden. Dit doelwit bevindt zich ergens op het terrein waar een spannende race gehouden wordt, maar waar is onbekend. De herrie die de race met zich meeneemt kan -als je je doelwit gevonden hebt- geweerschoten makkelijk verdoezelen. De vraag is of dat de beste manier om je doelwit uit te schakelen.

  Santa Fortuna, Colombia

  Van een drukke bedoeling schakelt Hitman 2 even over naar een wat rustiger oord. Agent 47 mag naar Santa Fortuna in Colombia, een rustig dorpje dat midden in een regenwoud ligt. Het regenwoud biedt je genoeg beschutting om je missie stil door te komen, maar door de locatie aan de voet van de Delgado villa kan het toch zomaar zijn dat je gesnapt wordt.

  Er zijn namelijk een heleboel toeristische attracties in de buurt zoals enorme watervallen en een groot meer waar vissers vertoeven. Geen van dat alles is interessant voor jou, maar desalniettemin kun je hier wel mooi van genieten. Hoe kies jij in deze omgeving de perfecte manier om je doelwit uit te schakelen?

  Mumbai, India

  Van een groot regenwoud in Colombia reist Agent 47 af naar de betonnen jungle van Mumbai, India. In Mumbai is er niet veel begroeiing te vinden om je in te verstoppen. In plaats daarvan moet je navigeren door sloppenwijken, Bollywood filmlocaties en enorme wolkenkrabbers. Mumbai biedt talloze geheime plekjes die wachten tot jij ze ontdekt.

  Genoeg te doen in Mumbai dus, maar vergeet niet dat je ook nog een klus te klaren hebt. Want ook in Mumbai wacht een gewillig slachtoffer van Agent 47. Dit slachtoffer zal, net als de voorgaande doelwitten, op een unieke manier om het leven gebracht worden en de stad geeft je alle middelen die je nodig hebt! Van drukke straten waar mensen dagelijks hun ding doen, verlaten streegjes tot hoge plekken met een perfect uitzicht.

  Whittleton Creek, USA

  Na een aantal grote locaties bezocht te hebben is het soms fijn om de boel wat kleiner te houden. Dus reist de sluipmoordenaar in pak af naar het pittoreske Whittleton Creek in de Verenigde Staten. Deze typisch Amerikaanse plek wordt gesierd door huizen met een veranda, waar een Amerikaanse vlag aan wappert.

  Rust slaat de klok en dat is precies wat deze plek zo gevaarlijk maakt voor iemand als Agent 47. Want ook hier is een doelwit te vinden dat uitgeschakeld moet worden. Als het even kan zo stilletjes mogelijk. We willen de buren niet storen toch?

  Isle of Sgail

  De laatste locatie in deze Hitman 2 locaties special is Isle of Sgail. Over deze locatie is nog maar weinig bekend, behalve dat het een mysterieuze plek is. De plek ligt midden in de Atlantische oceaan. Wat zal je hier moeten doen? Is het een doelwit dat hier op hem wacht of iets anders?

  Hitman 2 locaties bonus : Himmelstein, Oostenrijk

  Agent 47 zal de rustige plek in Amerika en Isle of Sgail al snel verruilen voor een stijlvol onderkomen. In Himmelstein staat namelijk een enorm kasteel waar de rijken zich vermengen met de toeristen die het kasteel komen bewonderen. Het is daarbij de perfecte plek voor een mooie bruiloft of een decadent feest. Maar ook een plek waar je de perfecte moord zult moeten plegen op je volgende doelwit.

  Himmelstein is een plek die in Hitman 2 voorbij komt in de Sniper Assassin modus en je hier, los van de verhaallijn, een toffe nieuwe uitdaging geeft. Voor degenen die de game voorbestellen is deze plek dus direct bereikbaar. Anderen moeten even wachten tot deze locatie voor iedereen uitkomt in de game.

  Hitman 2 komt op 14 november in de schappen terecht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wij speelden de game al even voor een Hitman 2 hands-on tijdens E3 en keken ook wat de Hitman 2 World of Assassination aan de game zal veranderen.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.