PlayStation Plus games mei 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Wat later dan gebruikelijk heeft Sony de PlayStation Plus games voor mei 2019 aangekondigd. De lineup voor deze maand liegt er niet om, want er staan wee twee hele toffe games klaar om gespeeld te worden. Dit is de PlayStation Plus games mei 2019 update!

  Overcooked!

  De eerste game waar PlayStation 4 je als PlayStation 4 bezitter gratis mee aan de slag mag is Overcooked! In deze knotsgekke game ben jij chef in bizarre keukens. De gekste gerechten moeten gemaakt worden voor de hongerige klanten en dat alles moet binnen een tijdslimiet gebeuren. Overcooked! biedt een eenvoudige gameplay waardoor iedereen zomaar de digitale keuken in kan stappen.

  Vergis je niet, want na een paar levels worden je kunsten op de proef gesteld. Combineer dat met schattige graphics en een geweldige soundtrack en je hebt een flink verslavende game te pakken. In Overcooked hoef je niet alleen de keuken in, maar kun je in lokale co-op ook gerechten bereiden met een vriend of vriendin. Wij beloonden de game in onze Overcooked! review met een 8.5.

  What Remains of Edith Finch

  De tweede game die Sony ons in mei als PlayStation Plus game voorschotelt is What Remains of Edith Finch. Dompel je onder in een waar mysterie en zoek tot op de bodem uit wat er aan de hand is met de familie Finch. Aan de hand van de dagboeken van Edith Finch word je naar Orcas Island geleid en kom je terecht bij de woning van de overleden dame.

  Al snel blijkt dat Edith de laatste van haar familie was en dat haar hele familie op vreemde wijze om het leven is gekomen. De een is van een schommel gevallen en in de oceaan verdwenen en de ander is gestorven terwijl hij met een draak vocht, aldus het dagboek van Edith Finch. Wat er echt gebeurd is, is aan jou om te onderzoeken in deze game.

  PlayStation Plus games mei 2019 – twee hele verschillende titels

  Dit zijn de games die je in mei gratis kunt downloaden als je een PlayStation 4 in bezit hebt met een PlayStation Plus abonnement. Het zijn twee enorm verschillende games, waarbij je van de chaotische keuken een heus mysterie in geslingerd wordt. Welke game ga jij deze maand spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  What Remains Of Edith Finch

  Verkijgbaar vanaf 25 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.