PlayStation Plus games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Sony is wat laat deze maand maar geeft ons weer zes games om gratis te spelen. Met welke games komt Sony ons deze maand verblijden?

  Mafia III

  De eerste gratis game van augustus laat ons in de huid van de maffia kruipen in Mafia III. Deze third person game brengt ons naar de straten van New Bordeaux 1968. De maffia heeft de touwtjes stevig in handen en als Lincoln Clay terugkeert vanuit de Vietnam oorlog is er een grote verandering op handen.

  Clay krijgt namelijk het advies om de macht te grijpen van Sammy, die de Black Mob momenteel leidt. Maar dat is nog niet ze makkelijk als het lijkt. Mafia III werd door ons beloond in de review met een 7.0

  Dead by Daylight

  PlayStation 4 gebruikers kunnen naast de avonturen in de maffia ook aan de slag met een heel ander avontuur. In Dead By Daylight worden horrorscenario's namelijk toegankelijk voor meerdere spelers. Hoe is het om opgejaagd te worden door een slimme tegenstander die niets liever wil dan jou aan een haak ophangen? Of je in kleine stukje snijden zodra hij je te pakken heeft?

  In Dead By Daylight kan één speler de moordenaar of psychopaat zijn en vier andere spelers zijn op de vlucht. In de meest enge omgevingen moeten zij zien te overleven terwijl ze gevaar lopen voor hun leven. De game kreeg in onze Dead By Daylight review een 7.0.

  Bound by Flame

  Voor de PlayStation 3 heeft Sony ons deze maand Bound by Flame voorgeschoteld. Deze Role Playing Game laat je je eigen held creëren die bezeten is door een demon. Gaandeweg het verhaal vordert moet je keuzes maken tussen het omhelzen van je demonische alter ego of deze los laten om de held uit te hangen.

  Deze keuze zal steeds verder op de proef gesteld worden als je verder komt. De vijanden worden sterker en de bazen die je tegenkomt stellen je flink op de proef. En dan is er de demon in je nog die je alles behalve goed advies geeft. Of heeft hij toch het beste met je voor?

  Serious Sam 3: BFE

  Iedereen die van DOOM houdt, kan ongetwijfeld Serious Sam ook waarderen. Serious Sam is namelijk van oorsprong een ongegeneerde rip off van DOOM, maar wel eentje die zijn eigen ding doet. En ondanks dat de titel serieus klinkt is de game dat alles behalve.

  Serious Sam 3 is dus een first person shooter waarin talloz vijanden op je af komen. Deze vragen maar om één behandeling en dat is ze helemaal omver knallen met alle wapens die je hebt. De game is uitdagend op momenten, maar van het begin tot het einde vermakelijk!

  Draw Slasher

  Voor de PSVita geeft Sony ons deze maand een hele toffe actie beat 'em m up game. Draw Slasher is van oorsprong een mobiele game die gebruikt maakt van het touch screen. Op de Vita is dat niet anders. Je moet al swipend vijanden verslaan terwijl je door levels loopt en dat wordt steeds moeilijker.

  Er zullen meer en meer vijanden komen die telkens op hun eigen manier in stukjes gehakt moeten worden. Het is als het ware Fruit Ninja, maar dan met echte vijanden in plaats van meloenen, bananen en aarbeien.

  Space Hulk

  En dan zijn we weer bij de laatste game aangekomen die Sony ons voorschotelt. Maar dit is zeker niet de minste game. Space Hulk speelt zich af in het Warhammer 40.000 universum en vertelt een verhaal over heldendaden en epische gevechten. Je neemt op de PlayStation 3 en PS Vita de controle over een groepje Space Marines die hun eer willen herstellen.

  En dat kan alleen maar door een dikke aanval te lanceren op een horde Genestealers die een Space Hulk gepakt hebben. Je gaat gevechten aan met Xenos en ontdekt allerlei relieken die je sterker maken, terwijl de game vordert.

  Space Hulk

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.