PlayStation Plus Games april 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Sony brengt elke maand gratis games naar mensen die een PlayStation Plus abonnement hebben. Voor april is dat niet anders en worden PlayStation 4 bezitters verwend met twee dikke titels die een hele maand gratis te downloaden zijn. Deze maand mogen we de barbaar uithangen en gaan we een dystopische toekomst in.

  The Surge

  De eerste game die Sony ons deze maand geeft is The Surge. In deze game gaan we naar een dystopische toekomst, waarin de dagen van de aarde bijna geteld zijn. Steden zijn overbevolkt, de vergrijzing neemt toe en de bevolking wordt gekweld door ziekten. Degenen die niet ziek zijn, moeten iedere dag zwaar werk verrichten terwijl ze een exoskelet dragen. Toch ziet de wereld er in de game van Focus Home Interactive er redelijk rooskleurig uit.

  Vergis je niet: The Surge is een behoorlijk uitdagende game. In een exoskelet ga je naar je eerste werkdag, dat was althans het plan. Door een ongeluk raak je helaas buiten westen. Als je wakker wordt blijkt dat alle robots doorgedraaid zijn en je collega’s gek geworden zijn. Daarbij is de AI in de omgeving (vol technologie) vijandig geworden. Tijd om de strijd aan te gaan met al deze bedreigingen en vijanden van hun ledematen te ontdoen. Intussen kun je jezelf verbeteren met nieuwe uitrusting, wapens en de pantsers die je van je collega’s ‘gestolen’ hebt.

  Conan: Exiles

  Als je niet zo van het futuristische hakken en slachten bent, maar wel van een tof knokpartijtje houdt, is Conan: Exiles wel wat voor jou. In deze game ga je naar een open wereld waarin Conan moet overleven en gelijktijdig een koninkrijk op moet bouwen. Je begint met niets anders dan je blote handen, maar gaandeweg krijg je nieuwe wapens zoals zwaarden en bijlen, waarmee je je vijanden letterlijk de schedel in kunt slaan.

  Na een tijdje heb je een eigen clan en kun je oorlog gaan voeren met andere clans. Uiteindelijk bestuur je complete legers en heb je zelfs de goden in dit verwoeste landschap aan jouw zijde staan. Domineer de wereld van Conan the Barbarian op de manier die je zelf kiest. Of je nou de wereld wil verkennen of liever vanaf de eerste minuut bloed wilt vergieten. Het is aan jou.

  PlayStation Plus games april 2019 – de toekomst en het verleden in stukken gehakt

  Dit zijn de twee games die in april gratis te downloaden zijn. De games van maart, Call of Duty: Modern Warfare en The Witness, komen hiermee te vervallen. Welke game ga jij in april spelen?

  The Surge

  Verkijgbaar vanaf 16 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.