PlayStation 4 Pro 500 Million Edition winnaar is bekend!

  Wij hebben een tijdje geleden aangegeven dat we een PlayStation 4 Pro 500 Million Edition zouden weggeven. De laatste tijd werd er al een aantal keer op de website gevraagd wanneer de winnaar bekend zou worden gemaakt. Vandaag is de dag aangebroken: de winnaar van de PlayStation 4 Pro 500 Million Edition wordt bekendgemaakt.

  We zullen meteen maar met de deur in huis vallen: RG-force is de winnaar van de PlayStation 4 Pro 500 Million Edition. Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk de PlayStation 4 Pro 500 Limited Edition aan de slag kan gaan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Vervolgens zorgen we ervoor dat je zo spoedig mogelijk de PlayStation 4 thuis ontvangt.

  Om deel te nemen aan deze winactie moest je je met je eigen e-mailadres inschrijven. Er was nog een manier om meer kans te maken om deze speciale PlayStation 4 te winnen. Wanneer je je aanmeldde voor deze winactie kreeg je namelijk een persoonlijke link en als andere mensen zich via jouw link inschreven om mee te doen, maakte jij nog meer kans om te winnen. De winactie werkte namelijk net als een loterij; hoe meer tickets je hebt, hoe groter de kans is dat je wint.

  PlayStation 4 Pro 500 Million Edition winnaar

  Sony heeft de PlayStation 4 Pro 500 Million Edition uitgebracht omdat er in totaal 500 miljoen exemplaren van verschillende PlayStation-consoles zijn verkocht. Van de PlayStation 4 zijn er al meer dan 86 miljoen exemplaren verkocht en daarom is er nu deze speciale editie ontworpen. Ditmaal dus geen speciale editie in combinatie met een game, maar een mooie donkerblauwe PlayStation 4 met gouden accenten.

  Maar niet alleen de console heeft een speciale kleur. De controller is namelijk ook donkerblauw en zelfs doorzichtig. Je kunt er zeker van zijn dat jij de blits kan maken met dit model van de PlayStation 4, want er zijn er wereldwijd maar 50.000 geproduceerd.

  Ook wordt er een donkerblauwe verticale standaard, PlayStation camera en een mono headset meegeleverd. Met de PlayStation 4 Pro 500 Million Edition ben jij helemaal klaar voor de beste games in 4K-kwaliteit. Al jouw games kun je ook opslaan op de PlayStation 4, want deze heeft 2 TB aan opslagruimte.

  Bij deze willen we de PlayStation 4 Pro 500 Million Edition winnaar RG-force nogmaals feliciteren met het winnen van deze PlayStation 4 Pro 500 Million Edition. Neem contact op met ons via het e-mailadres r.v.d.helm@xgn.nl en de prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.