Wereldwijd zijn er al 500 miljoen PlayStation consoles verkocht en dat moet gevierd worden. Daarom heeft Sony de PlayStation 4 Pro 500 Million gemaakt, de limited edition die jij in huis moet halen en waar je heerlijk mee kunt pronken. Er zijn helaas maar 50.000 exemplaren van deze console, reden te meer om hem hier te winnen. Wij zullen er namelijk een weggeven!

Deze limited edition wordt de PlayStation 4 Pro 500 Million genoemd, ter ere van de verkoopcijfers. Deze doorzichtige, donkerblauwe PlayStation 4 Pro beschikt over 2TB harde schijf en is precies wat jij wil hebben. Mocht je hem winnen wordt deze PlayStation in een speciale collector’s box geleverd met een speciale koperen plaat aan de voorkant. Hier zal jouw unieke limited edition-nummer op staan.

Als je de PlayStation 4 aanzet licht de binnenkant van de console op, wat kan schikken als de meest geweldige lamp in jouw huis. Ook zijn er nog mooie bijkomstigheden bij de PlayStation, zoals de bijpassende donkerblauwe, doorzichtige DualShock 4 draadloze controller, een verticaal standaard, een speciale donkerblauwe PlayStation camera met standaard en een mono headset. Dit zijn de ingrediënten voor een speciaal, limited edition PlayStation 4 pakket.

Sony maakt al jaren populaire consoles. De PlayStation 4 bestaat nu al vijf jaar en ook deze console wordt nog steeds goed verkocht, in 2018 zijn de verkoopcijfers in vergelijking met 2017 zelfs nog gestegen. Veel mensen hebben de PlayStation 4 al in huis, met een hoop leuke games die daarbij zijn uitgekomen. Zo verschenen dit jaar nog enorm goede titels als God of War en Spider-Man.

PS4 Winnen

Zo doe je mee

Meedoen is heel simpel. Geef hieronder jouw e-mailadres op en je maakt als kans! De actie loopt tot en met 30 november. Daarna zal contact opgenomen worden met de winnaar. Let wel op, we kunnen de console enkel naar een Nederlands adres versturen.

Jouw e-mailadres zal enkel voor de duur van de actie opgeslagen worden en gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaar.

Meer kans maken door te delen

Wil je deze unieke console echt heel graag winnen, zorg er dan voor dat je extra kans maakt! Na het invullen van je e-mail adres krijg je een unieke link. Deel deze met je vrienden en voor iedereen die meedoet via jouw link, maak jij extra kans om te winnen.

Dit werkt als een loterij. Door zelf mee te doen krijg je 1 ticket voor de prijs. Maar als je 3 vrienden laat meedoen via jouw link, dan krijg jij voor elke vriend ook een extra ticket, dus heb je er 4. Laat je 10 vrienden mee doen, dan maak je 11 keer kans in de uiteindelijk loting. En natuurlijk kunnen je vrienden alsnog winnen om zelf deze PlayStation 4 Pro in huis te krijgen. Dus:

  1. Geef jouw e-mailadres op.
  2. Deel jouw unieke link met je vrienden via Facebook, Whatsapp en meer.
  3. Voor iedereen die via jouw link meedoet, maak jij extra kans in de trekking!

Ben je jouw unieke link kwijt, vul dan nog een keer je e-mailadres in en je ontvangt dezelfde link weer om te delen.

Doe mee met deze actie!