De Pirates of the Caribbean 5 cast - De beste personages op de set

  Nog even wachten en dan kunnen we de nieuwste Pirates of the Caribbean film in de bioscopen bewonderen. De film kent een aantal zeer bekende personages. Welke personages uit de Pirates of the Caribbean 5 cast zijn de beste?

  Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge, eerder nog Dead Men Tell No Tales getiteld, is alweer het vijfde deel uit de succesvolle serie. De allereerste Pirates of the Caribbean kwam uit in 2003 en werd genomineerd voor vele prijzen. Als reactie hierop werden nog enkele vervolgen aangekondigd, waar Dead Man Tell No Tales er een van is.

  De film brengt zowel oude bekenden als compleet nieuwe personages naar de wereld van Pirates of the Caribbean. We bespreken in deze special de cast van de film. Helaas hebben we moeten besluiten Keira Knightley niet in de lijst op te nemen als Elizabeth Turner, omdat haar rol in de film nog onduidelijk is. Dit zijn de beste personages in de Pirates of the Caribbean cast!

  5. Kaya Scodelario (Carina Smyth)

  Kaya Scodelario is een nieuwe toevoeging aan de cast van Pirates of the Caribbean. Ze is bekend van haar rol in de films van The Maze Runner, waar ze Teresa speelt. Verder speelde ze in de serie Skins, waar ze doorbrak en een prijs won voor beste actrice in een drama serie.

  In Salazar's Revenge neemt ze de rol aan van Carina Smyth. Ze is een jonge astronoom die vecht om te kunnen studeren aan een universiteit. Ze gaat op zoek naar de drietand van Poseidon en komt de overige personages van de film in deze zoektocht tegen.

  4. Geoffrey Rush (Hector Barbossa)

  In elke Pirates of the Caribbean film verscheen Geoffrey Rush als Hector Barbossa. Hij heeft dan ook een grote rol in de films. In zijn carrière heeft Rush een Academy Award, een AFI Award, drie BATFA Awards en twee Golden Globes gewonnen.

  In Pirates of the Caribbean is Rush als Barbossa zowel de antagonist geweest als helper van de hoofdpersonges. Hiermee is het elke film weer een verrassing welke rol Barbossa aanneemt. Rush lijkt zich thuis te voelen als goederik en slechterik. Mede hierom is hij een van de beste personages in de Pirates of the Caribbean cast.

  3. Orlando Bloom (Will Turner)

  Orlando Bloom is natuurlijk een bekende acteur. Herken je hem niet als Will Turner in de Pirates of the Caribbean films, dan wel als Legolas uit Lord of the Rings of Paris in de film Troy.

  In de Pirates of the Caribbean films speelt hij Will Turner, een van de hoofdpersonen van de films. Hij wordt de beste zwaardvechter in de films genoemd. Deze skills hebben hem meerdere malen in leven gehouden tijdens alle gebeurtenissen die hij op zijn pad heeft gekregen.

  Voor de gebeurtenissen die gaan komen in deel 5, was Turner de kapitein van het schip de Vliegende Hollander. Hij heeft ook een zoon met Elizabeth Turner, waarvan we meer gaan zien in de komende film.

  2. Javier Bardem (Captain Salazar)

  Acteur Javier Bardem is een Spaanse acteur die geen onbekende is in de Engelstalige filmwereld. Oorspronkelijk speelde Bardem alleen maar in Spaanse films omdat zijn Engels te slecht was. Later leerde hij de Engelse taal en nam hij rollen aan in Engelstalige films. In James Bond Skyfall speelde hij de antagonist Raoul Silva.

  Ook in de nieuwe Pirates of the Caribbean speelt hij de antagonist. Hij speelt Captain Salazar, een ondode kapitein van een spookschip met als doel om alle piraten te vermoorden. Net als de overige personages is hij op zoek naar de drietand van Poseidon om zo zijn doel te bereiken.

  1. Johnny Depp (Captain Jack Sparrow)

  Nummer één in de lijst van beste personages in de Pirates of the Caribbean 5 cast is Johnny Depp. Zijn zoektocht naar een familievriendelijke film waarin hij mee wilde spelen, leidde hem naar Disney. Hier hoorde hij over de plannen om een Pirates of the Caribbean film te maken. Na het script te hebben gelezen, besloot Depp om aan het project mee te werken.

  De bazen bij Disney waren eerst niet tevreden over de manier waarop Depp het personage Jack Sparrow neerzette. Uiteindelijk besloten ze het te accepteren en te kijken hoe het publiek erop zou reageren. Depps optreden viel in de smaak en hij werd geprezen om zijn creativiteit in de rol.

  In de films speelt hij Jack Sparrow en dit personage is in de loop der jaren uitgegroeid tot ster van de films. Hij werd geprezen om zijn humoristische scènes en unieke karakter. Door de films heen zijn de beweegredenen van Sparrow vaak onduidelijk, waardoor hij een mysterieus personage is.

  Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge is vanaf 25 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.