10 Moederdag 2017 cadeaus - Voor de beste mamma

Article
woensdag, 10 mei 2017 om 16:05
xgn google image
Zondag is het alweer moederdag! Misschien weet jij precies wat jij je moeder gaat geven, maar in het geval dit niet zo is dan hebben wij een lijst met 10 moederdag 2017 cadeaus waarin wij tips geven hoe jij je moeder heel blij zou kunnen maken.

10. Film - Bridget Jones' Baby

In deze film kruipt Renée Zellweger opnieuw in de huid van Bridget Jones. Na haar breuk met Mark Darcy is Jones opnieuw vrijgezel en ze besluit zich te focussen op haar carrière. Ze ontmoet vervolgens een nieuwe man, Jack, die haar lover wordt. Als Bridget dan onverwachts zwanger wordt loopt ze tegen een probleem aan, ze weet namelijk niet wie de vader is.
De film is verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en kost 10 euro.

9. Muziekkussen

Is jouw moeder een groot muziekliefhebber? Met dit kussen kan ze wegdromen terwijl ze op haar muziekdrager (bijvoorbeeld smartphone, tablet, of muziekspeler) inplugt in het kussen. Terwijl ze haar hoofd neerlegt kan ze door het kussen genieten van de muziek. Het kussen heeft namelijk een ingebouwde luidspreker en een koptelefoonaansluiting.
111175

8. Mario Kart 8 Deluxe

Er is een grote kans dat jouw moeder geen fervent gamer is, maar de charme van Mario Kart zal zelfs een non-gamer als je moeder kunnen waarderen. In Mario Kart 8 Deluxe zijn er opties zijn om automatisch gas te geven en op de baan te blijven. Deze functies zijn vooral bedoeld voor kinderen, maar ze zullen ook werken voor moeders. Zo kan zelfs de grootste gamekluns meeracen.
Wij gaven deze topgame in onze review het cijfer 9. Mario Kart 8 Deluxe is verkrijgbaar voor € 59.95
111176

7. iSpoon

Heeft jouw moeder een tablet? En kookt ze wel eens? Dan is er een goede kans dat ze haar tablet gebruikt voor het lezen en volgen van recepten tijdens het koken. Tijdens het koken is het soms zo dat je handen vies of nat worden en dan wordt dus ook de tablet vies of nat.
Om dit te verhelpen is deze handige houten lepel een oplossing. Met de achterkant van de lepel kan jouw moeder haar tablet bedienen zonder deze smerig wordt, en met de lepel kan ze ondertussen bijvoorbeeld eventjes de soep voorproeven. De iSpoon kost € 7.90
111177

6. Serie - Victoria Seizoen 1

Deze tv gaat over het leven van Queen Victoria, die op haar achttiende reeds koningin van Engeland werd. In de serie is Victoria een machtige jongedame en heeft ze veel heren die met haar het huwelijk in willen treden. Victoria is alleen geïnteresseerd in Lord Melbourne, een veel oudere man. Uiteindelijk ontmoet ze Prins Albert en begint ze voor hem te vallen.
Deze dramatische en historische serie zal bij veel moeders in de smaak vallen. De serie is verkrijgbaar op DVD voor € 21.99 en op Blu-ray voor € 27.99
111178 1

5. Film - Rogue One: A Star Wars Story

Misschien is dit niet de eerste film waar je aan denkt bij een echte moederfilm, maar Rogue One is een veel serieuzere en emotionelere ervaring dan andere Star Wars films, met een sterke vrouwelijke hoofdrol.
In Rogue One, een prequel van A New Hope, volgen we Jynn Erso. Erso is een pittige tante wiens leven we zien veranderen van onschuldig kind tot opgejaagde volwassenen. Ze krijgt als doel de plannen van de Death Star te stelen waarmee om een vreselijke toekomst voor het universum te voorkomen.
Als je moeder deze film nog niet gezien heeft in de bioscoop is het een absolute aanrader voor haar en jij kunt lekker meekijken. De film is verkrijgbaar op DVD voor € 18.99 en op Blu-ray voor € 24.99.
111179

4. Fitbit Flex

Voor de actieve moeders is er de Fitbit. Een Fitbit is een polsbandje dat bijhoudt hoeveel stappen van je moeder zet en hoeveel calorieën ze verbrand. Ook in de nacht is de Fitbit om te houden en analyseert de Fitbit Flex haar slaappatroon. Ook zit er een wekkerfunctie op dit product.
De Fibit Flex is een voordelige versie van Fitbit en is verkrijgbaar voor € 39 in allerlei leuke kleuren. Dan kan je een Fitbit kopen in de lievelingskleur van je moeder.
111180

3. Serie - Orange Is The New Black

Eerder schreven wij al een artikel over de personages in Orange Is The New Black. De serie over een vrouwengevangenis gaat binnenkort alweer beginnen met zijn vijfde seizoen. Orange Is The New Black volgt de persoonlijke meeslepende levensverhalen van vrouwen en hun leven binnen en buiten het Penitentiaire systeem.
Als je moeder nog niet bekend is met de serie kan je als cadeau het eerste seizoen geven op DVD voor € 10.99 of op Blu-ray voor € 27.99

2. Samsung Galaxy Tab S3

Veel moeders zweren bij een tablet. Dus mocht jouw moeder er nog geen hebben, is het misschien tijd om haar er eentje cadeau te geven. Een goede keuze zou deze tablet zijn.
De Samsung Galaxy Tab S3 kan namelijk heel veel! Er zit een handige pen bij waarmee je met de hand notities kan maken, en de tablet heeft een hele goede camera. Dus mocht je toevallig 679 euro over hebben en wil je jouw moeder heel blij maken? Dan is dit een goed cadeau idee!
111182

1. Netflix cadeaukaart

Mocht jouw moeder nu een televisie met Chromecast (zoals wij jou vorig jaar als top tip gaven), Apple TV of ander mediasysteem bezitten waarop Netflix beschikbaar is, dan raden wij jou aan om een abonnement op Netflix aan je moeder cadeau te geven. Ze kan dan onder andere alle seizoenen van Orange Is The New Black kijken (en het is voor jouw goedkoper dan de DVD).
Ook kan je met een Netflix abonoment heel veel andere series en films bekijken. Een maand lidmaatschap kost € 7.99 en Netflix cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in versies van € 15, € 25 en € 50. Deze kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij supermarkten.