De grootste PES 2020 details die je moet weten [gespeeld op E3]

  Bijna zo oud als de aarde is, woedt de strijd tussen de beter voetbalgame. De eeuwenoude vraag of het nu Pro Evolution Soccer is of toch FIFA. Dankzij de nieuwe PES 2020 details die we voor je hebben, lijken de schalen in de richting van PES te vallen en daarover lees je hier meer!

  Waar Pro Evolution Soccer jaar in, jaar uit voor het realisme gaat is dat bij FIFA heel anders. Die richt zich op arcade voetbal en het gemakkelijke. Welke versie beter is zullen we misschien nooit weten, want dat heeft allemaal met persoonlijke voorkeur te maken. Wat wel zeker is, is dat we een aantal gloednieuwe PES 2020 details voor je hebben op basis van wat we gespeeld hebben tijdens E3 2019.

  Een nieuwe naam

  Laten we gelijk maar beginnen met de grootste verandering die de game dit jaar doormaakt, namelijk de nieuwe naam. Door Pro Evolution Soccer wordt een grote streep gezet, want de nieuwe naam is eFootball PES. Dat betekent dus ook dat de nieuwste game de naam eFootball PES 2020 gaat dragen. Het is één van de PES 2020 details waar je zeker van op de hoogte moet zijn.

  De verandering van naam betekent overigens niet dat iets zal veranderen aan de bekende gameplay van PES. Die is nog steeds ontzettend realistisch en richt zich zoals de vorige delen op de details. Wie voor de winst wil gaan moet precies werken en oppassen met wat hij of zij doet. Een heggenschaar planten op de tegenstanders enkels om de bal te veroveren wordt direct bestraft met een rode kaart natuurlijk en een schot moet met precisie geplaatst worden als je wil scoren.

  Gameplay op de schop

  Het nieuwste deel brengt natuurlijk wel een aantal vernieuwingen met zich mee en die richten zich dit jaar wederom op het verfijnen van wat al goed werkt: het realisme. Zo is er een nieuwe techniek betreffende het dribbelen, waarmee je nog genuanceerder de bal toucheert voor het perfecte loopje. Deze is zij aan zij ontwikkeld met Barcelona-speler Andrés Iniesta waarmee eFootball PES 2020 hoopt te imponeren.

  Wanneer de speler vervolgens genoeg heeft gedribbeld is het tijd voor een pass en ook daarin kun je verbetering voelen. Passes worden in het nieuwste telg een stuk zorgvuldiger aangenomen door verbeteringen in de daarvoor bedoelde mechanic. Ook zijn er verbeteringen te vinden in het verdedigen en zijn er natuurlijk nieuwe trucjes, maar daar merk je een stukje minder van tijdens het spelen van een match.

  Grootmeesters

  De laatste van de PES 2020 details waarvan je op de hoogte moet zijn, is de vernieuwing van een bekende League. We hebben het over de speciale competitie voor de grootmeesters onder ons, de Master League. De Master League Remastered is, zoals de naam al doet vermoeden, een remaster van een al bestaande feature uit eerdere PES-titels.

  De vernieuwing van de Master League Remastered zit hem in het nieuwe dialoogsysteem. Je spreekt nu zelf voor je manager waardoor je nog meer invloed hebt op de prestaties van de club en natuurlijk het verloop van het seizoen. Hoewel we niet hands-on gingen met de Master League Remastered, zijn we zeer benieuwd naar wat deze feature in petto heeft.

  De PES 2020 details nodigen je uit om te spelen

  Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot we aan de slag kunnen met PES 2020. De game komt immers al uit op 10 september en dat voelt al heel dichtbij. Het jaar is tot nu toe immers voorbij gevlogen. Misschien zelfs wel sneller dan Mbappé wanneer hij even een sprintje trekt!

  eFootball PES 2020

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.