Update - Pathé trakteert 14 dagen elke dag gratis een kinderfilm

Article
woensdag, 27 januari 2021 om 9:00
pathe trakteert kids cinekidf1610609783
Pathé trakteert in 2021 nog een keer. Omdat we nog een tijd binnen moeten blijven komt Pathé wederom met de toffe actie waarbij 14 dagen lang elke dag een gratis film via Pathé Thuis te zien is. Dit keer is er een samenwerking met Cinekid en richt de actie zich op ouders en kinderen. Vanaf 14 januari 2021 komt er elke dag een gratis kinderfilm voorbij!

Update - De gratis Pathé Thuis kinderfilm van 27 januari 2021 is De Brief voor de Koning

De laatste film die Pathé voor de kids beschikbaar maakt is De Brief voor de Koning. In deze film zet de 16-jarige schildknaap Tiuri zijn toekomst op het spel als een stervende ridder hem een bijzondere opdracht geeft. Hij moet een brief naar de koning brengen. Zijn missie klinkt makkelijk, maar niets is minder waar. De brief is bijzonder en er zijn allerlei mensen die de brief willen onderscheppen. Daarbij ligt er overal gevaar op de loer. Het verhaal wordt geregisseerd door Pieter Verhoeff en is gebaseerd op de bestseller van Tonke Dragt.
Eerder bracht Pathé de kinderfilm De Kleine Vampier, Uilenbal, Lassie, Oorlogsgeheimen, Dolphins, Sing Song, Meesterspion, Ted & de Schat van de Mummie, Gordon & Paddy, Miniscule 2, 100% Coco in New York, Superjuffie en Antboy. De trailer van de gratis kinderfilm van 27 januari, De Brief voor de Koning , bekijk je hieronder. In het originele bericht kun je lezen hoe je de gratis film kunt bekijken.
Originele bericht:
Pathé trakteert in 2021 wederom op een aantal gratis films. Dit keer is er vanaf 14 januari 2021 in samenwerking met Cinekid twee weken lang elke dag een gratis op Pathé Thuis te zien. De actie is speciaal voor kinderen (en de ouders) opgezet, omdat er tot en met 24 januari 2021 geen kinderen naar school gaan.
Met de actie willen Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders steunen door thuisblijven wat leuker te maken. De films die voorbij komen zijn onder andere De Kleine Vampier, Sing Song, Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes en Antboy. In totaal komen er veertien films voorbij. Elke ochtend zal via het Facebook- en Instagram-account van Pathé Thuis bekendgemaakt worden welke film die dag gratis te kijken is. Wij melden je natuurlijk ook welke film elke dag gratis is, dus hou dit artikel in de gaten.

Hoe werkt het gratis kijken van de Pathé Trakteert kinderfilm?

Net als de vorige keer je de gratis film van de dag aanklikken en op 'Bekijk film' klikken. Vervolgens kies je voor 'bekijk vanaf 0 euro' en selecteer je HD of SD. Daarna kun je de film die dag meteen kijken of kiezen voor 'Kijk later'. Als je voor het laatste kiest blijft de film 30 dagen in je account staan.
Let op: de film is steeds alleen die dag gratis te huur tot 23:59 uur. Maar, als je bij invoeren kiest voor 'later kijken', kan je de film tot 30 dagen na invoeren kijken.

Populair Nieuws