Update - Pathé trakteert 14 dagen elke dag gratis een kinderfilm

  Pathé trakteert in 2021 nog een keer. Omdat we nog een tijd binnen moeten blijven komt Pathé wederom met de toffe actie waarbij 14 dagen lang elke dag een gratis film via Pathé Thuis te zien is. Dit keer is er een samenwerking met Cinekid en richt de actie zich op ouders en kinderen. Vanaf 14 januari 2021 komt er elke dag een gratis kinderfilm voorbij!

  Update - De gratis Pathé Thuis kinderfilm van 21 januari 2020 is Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

  Paddy en Gordon leven in een bos en Gordon de kikker gaat net met pensioen. hij draagt zijn politietaken over aan Paddy de muis. Dan verdwijnen er ineens twee kinderen in het bos en de hoofdverdachte is een enge vos. Maar is de vos wel de dader of wordt hij vals beschuldigd? Gordon en Paddy gaan op onderzoek uit en proberen de kinderen te redden!

  Eerder bracht Pathé de kinderfilm De Kleine Vampier, Uilenbal, Lassie, Oorlogsgeheimen, Dolphins, Sing Song, Meesterspion en Ted & de Schat van de Mummie. De trailer van de gratis kinderfilm van vandaag, Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes , bekijk je hieronder. In het originele bericht kun je lezen hoe je de gratis film kunt bekijken.

  Originele bericht:

  Pathé trakteert in 2021 wederom op een aantal gratis films. Dit keer is er vanaf 14 januari 2021 in samenwerking met Cinekid twee weken lang elke dag een gratis op Pathé Thuis te zien. De actie is speciaal voor kinderen (en de ouders) opgezet, omdat er tot en met 24 januari 2021 geen kinderen naar school gaan.

  Met de actie willen Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders steunen door thuisblijven wat leuker te maken. De films die voorbij komen zijn onder andere De Kleine Vampier, Sing Song, Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes en Antboy. In totaal komen er veertien films voorbij. Elke ochtend zal via het Facebook- en Instagram-account van Pathé Thuis bekendgemaakt worden welke film die dag gratis te kijken is. Wij melden je natuurlijk ook welke film elke dag gratis is, dus hou dit artikel in de gaten.

  Hoe werkt het gratis kijken van de Pathé Trakteert kinderfilm?

  Net als de vorige keer je de gratis film van de dag aanklikken en op 'Bekijk film' klikken. Vervolgens kies je voor 'bekijk vanaf 0 euro' en selecteer je HD of SD. Daarna kun je de film die dag meteen kijken of kiezen voor 'Kijk later'. Als je voor het laatste kiest blijft de film 30 dagen in je account staan.

  Let op: de film is steeds alleen die dag gratis te huur tot 23:59 uur. Maar, als je bij invoeren kiest voor 'later kijken', kan je de film tot 30 dagen na invoeren kijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.