Stranger Things seizoen 4 wordt enger dan ooit

News
woensdag, 27 januari 2021 om 8:30
stranger thingsf1625052589
De details van Stranger Things seizoen 4 kun je tot zover nog op één hand tellen. Er is nauwelijks iets bekend over het seizoen, maar nu komt er een opvallend detail naar voren. Seizoen 4 wordt namelijk enger dan ooit.
Het vierde seizoen wordt volgens Gaten Matarazzo, die in Stranget Things seizoen 4 wederom Dustin speelt, ontzettend eng. De seizoenen hiervoor zouden niks zijn volgens hem in verhouding met het komende seizoen. Van dit seizoen zijn de opnames bijna afgerond en, als alles volgens planning verloopt, mogen we vanaf 21 augustus weer smullen op Netflix.
Matarazzo vertelt dat hij veel plezier had in het spelen van de scènes, maar dat er veel duistere dingen in de serie zitten. Deze worden volgens hem wel goed afgewisseld met komedie, waardoor hij het erg leuk heeft gehad.

Stranger Things seizoen 4 wordt heel anders

In Stranger Things seizoen 4 wordt het kleine dorpje verruild voor een grotere plaats. daarnaast krijgen we meer te zien van de Russische bemoeienissen rondom The Upside Down en krijgen we het lot van Hopper te zien. Hij leek in seizoen 3 dood te gaan, maar in teasers zien we hem alweer terugkeren voor seizoen 4.
Wat er precies gebeurt rondom de Demogorgon en of de kinderen dit keer weer genoeg kracht hebben om hem te stoppen, is nog even afwachten. Stranger Things seizoen 4 komt volledig naar Netflix op 21 augustus 2021.