Paris Games Week PlayStation Line-Up overzicht

  De PlayStation Line-Up voor de Paris Games Week is bekend, in totaal zullen er veertien games van Sony aanwezig zijn. Dit is een mix van games die speelbaar zijn op de PlayStation 4 Pro en games die speelbaar zijn op de PlayStation VR. Paris Games Week is van 26 oktober tot en met 30 oktober in de Porte de Versailles, Parijs.

  Josh Hallett

  PlayStation 4 Pro

  Al uitgekomen games

  Voor de PlayStation 4 Pro zijn er zes speelbare games, waarvan er drie nog niet zijn uitgekomen. De games die al wel zijn uitgekomen zijn FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4 en Spider-Man. De drie games die nog niet zijn uitgekomen zijn Days Gone, Concrete Genie en Dreams. Een unieke kans om de games te spelen voor ze in de winkels liggen dus!

  De enige PlayStation Exclusive die al is uitgekomen in dit rijtje is Marvel’s Spider-Man. Dit actie-avonturenspel draait om de gelijknamige superheld uit de Marvel stripboeken, Spiderman. Spider-Man werd erg goed ontvangen bij critici en werd ontzettend veel verkocht. In de eerste drie dagen na de release waren er al 3,3 miljoen kopieën van de game verkocht. Wij hebben een Spider-Man review gemaakt.

  Waar we nog op wachten

  Dan zijn er nog games die moeten uitkomen. Van Days Gone is de releasedatum al bekend, deze zombiegame zal namelijk uitkomen op 22 februari 2019. De betaversie van Dreams wordt tijdens de Paris Games Week voor het eerst beschikbaar, de releasedatum van deze sandbox-game is onbekend maar staat gepland voor ergens in 2019. Concrete Genie had oorspronkelijk dit jaar uit moeten komen, maar de releasedatum van deze game is nog steeds niet bekend.

  Days Gone is een game waar veel mensen naar uitkijken in 2019. Het verhaal draait om Deacon St. John (ingesproken door Sam Witwer), het hoofdpersonage van de game. De game wordt ontworpen door SIE Bend Studio en wordt gepubliceerd door Sony Interactive Entertainment. De productie begon in januari 2015. Wij hebben een lijst met Days Gone feiten gemaakt.

  PlayStation VR

  Al uitgekomen games

  Voor de PlayStation VR zijn er acht games die je kunt spelen. Hiervan zijn er nog maar twee uitgekomen, de rest van de speelbare spellen in de Paris Games Week van de Playstation Line-Up zijn beta-versies van de games. De speelbare PlayStation VR games in Paris Games Week zijn ASTRO BOT Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth ,Ace Combat 7: Skies Unknown, Uprooted, Beat Saber, Kill X en Squishies.

  De games die al uit zijn, zijn Beat Saber en ASTRO BOT Rescue Mission. Beat Saber kwam dit jaar in de lente uit, op 1 mei 2018. ASTRO BOT Rescue Mission is pas net uitgekomen, namelijk op 2 oktober 2018.

  ASTRO BOT Rescue Mission is een nieuwe platformer die exclusief gemaakt is voor de PlayStation VR. De game maakt volop gebruik van de mogelijkheden van de PlayStation VR, waardoor jouw personage goed reageert op jouw bewegingen. Wij hebben een ASTRO BOT Rescue Mission review geschreven.

  Waar we nog op wachten

  Een paar van de releasedatums voor de andere games zijn al bekend. Tetris Effect komt op 9 november 2018, Squishies komt uit op 20 november 2018 en Ace Combat 7: Skies Unknown komt uit op 18 januari 2019. Bij Blood & Truth, Uprooted (Déraciné) en Kill X is de datum nog onbekend.

  Paris Games Week PlayStation Line-Up

  Dit is de Line-Up van PlayStation in de Paris Games Week. Er komen elk jaar meer mensen op het evenement af, vorig jaar waren er rond de 350.000 mensen aanwezig. Laten we hopen op een mooie week en misschien zelf nog wel wat meer informatie over aankomende PlayStation Exclusives, wij hebben een artikel geschreven over PlayStation Exclusives in 2019.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.