Paris Games Week 2015 in foto's

Article
woensdag, 28 oktober 2015 om 1:04
xgn google image
De Paris Games Week is vandaag van start gegaan met de persconferentie van Sony. Daar pakte de PlayStation maker flink uit. Wij van XGN.nl zijn erbij, dit is Paris Games Week 2015 in foto's!
Je hebt de E3, gamescom, de Tokyo Game Show en nu ook de Paris Games Week. Een week lang staat Parijs in het teken van de nieuwste games, met deze keer wel een heel groot hoogtepunt: de persconferentie van Sony. Hier deed het bedrijf flink wat aankondigingen. Daarom kunnen wij niet ontbreken! Dit is Paris Games Week 2015 in foto's.
De Paris Games Week is vandaag nog in opbouw, maar dat deze er komt is duidelijk. De reclameborden staan klaar en de rode loper is letterlijk uitgerold op de foto hierboven! Morgen gaat de beurs pas echt open, maar enkele gelukkigen stonden alvast in de rij om vooraf de beursvloer op te gaan voor een sneak peak.
Paris Games Week
Paris Games Week
80755
De beurs mag dan pas morgen open gaan, vandaag konden we al even naar binnen. Pasjes worden opgehaald en papieren ingevuld. Daarna is alles klaar, zodat we morgen gelijk de beursvloer op kunnen.
Binnen wordt al snel duidelijk dat PlayStation flink uitpakt. Met een enorme stand zet Sony de PS4 groots in de aandacht. Met als hoogtepunt natuurlijk Uncharted 4! De game is zelfs speelbaar voor iedereen, wat meer dan genoeg reden is om naar de Paris Games Week te komen.
PS4 op Paris Games Week
Uncharted 4 op Paris Games Week
Uncharted 4 op Paris Games Week
80756
Maar natuurlijk is Sony niet de enige aanwezige. Microsoft is er ook bij om de Xbox One - welke het in Europa nog niet zo lekker doet - te promoten. Met games als Forza 6, Rise of the Tomb Raider en Rare Replay moeten de Fransen lekker gemaakt worden.
Ook kwamen we alvast een enorme draak van Bandai Namco tegen! En één van de knallers dit najaar is natuurlijk Star Wars Battlefront. De game is aanwezig en dan moeten er natuurlijk mensen in kostuum. R2-D2 is ook benieuwd naar de nieuwste games en komt even langs.
Als Franse uitgever mag Ubisoft uiteraard niet ontbreken. En dat doet ze ook niet. Wij zagen alvast The Division even langskomen.
Bandai Namco op Paris Games Week
TIE Fighter op Paris Games Week
R2 D2 uit Star Wars
The Division op Paris Games Week
80757
Zoals gezegd stond de eerste dag vooral in het teken van de Sony persconferentie. Daar deed Sony meerdere onthullingen over de nieuwste PS4 games. Benieuwd welke? Wij zetten de hoogtepunten op een rijtje.
Natuurlijk zaten we zelf ook in de zaal. Alles was prima te vinden, want de borden stonden door de hele stad. Met natuurlijk de bekende PlayStation knoppen als goede indicator dat we er waren.
Meer weten van de Paris Games Week? Houd dan XGN.nl in de gaten. We zijn er de hele week en doen dagelijks verslag! Ook spelen we de nieuwste games, dus kom zeker terug voor tal van previews!
Sony Paris Games Week
Sony Paris Games Week
Sony Paris Games Week

Populair Nieuws