Overwatch Halloween skins - Overzicht van de nieuwe skins

  Gisteren is het Halloween Terror evenement van start gegaan in Overwatch. Wederom zal de maand oktober geheel in het teken staan van Halloween. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de nieuwe Overwatch Halloween skins. Iedere Halloween skin zal 3000 credits kosten om te ontgrendelen.

  Vorig jaar werd het Overwatch evenement ook al gehouden door Blizzard, toen kregen andere personages Halloween skins. Wederom zal de gamemodus Junkenstein's Revenge terugkeren en zijn er nieuwe emotes beschikbaar. Verder zijn er nieuwe loot boxes te krijgen, deze hebben de vorm van pompoenen. Voor een beperkte tijd zullen ook de mappen The Hollywood en Eichenwalde omgetoverd zijn met een horrorthema.

  Corsair - Ana

  De Corsair skin is beschikbaar voor het personage Ana. Het kostuum bestaat uit een piratenpak, afgemaakt met een cape, ooglapje en een groene papegaai. Zowel het primaire wapen als het secundaire wapen zijn in de piratenstijl.

  Cultist - Zenyatta

  De goeroe Zenyatta zal omgetoverd kunnen worden met de Cultist skin. De skin zorgt ervoor dat het personage verandert in een kwaadaardige octopus. De kleur van de skin is paars met groene accenten. Het wapen van het personage is goud en heeft groene ogen die rondkijken.

  Dracula - Reaper

  Het Reaper personage kan worden omgetoverd in Dracula. De outfit bevat een witte helm met een zwart pak en een cape die is gebaseerd op die van Dracula uit de legendes. Zijn pistool bevat zwarte kleuren met donkerrode, gouden en zilveren accenten. Als details zijn er kleine vampiervleugeltjes aan de zijkanten van het wapen toegevoegd.

  Dragon - Symmetra

  Symmetra heeft een Dragon skin in het zwart met oranje gekleurde details. In plaats van los haar, heeft ze nu een staart wat lijkt te zijn gemaakt van drakenhuid. Om haar middel hangt een drakenvleugel. Wat dit personage echt afmaakt is het wapen: deze is namelijk versierd met een bewegend drakenoog.

  Jiangsi - Mei

  De Jiangshi skin is beschikbaar voor Mei. De Jiangshi outfit is gebaseerd op de Chinese legende van het wezen. Het stelt een lijk voor dat herrezen is en vervolgens vampier is geworden. De outfit van Mei is gebaseerd op de legende, het wapen is paars met houten accenten en andere details.

  Totally 80’s - Zarya

  Zarya wordt funky met de nieuwe Totally 80’s skin. De kleuren van het pak zijn blauw, paars en roze. Ook heeft ze enkele kleuren hiervan door haar kapsel. Verder krijgt ook haar wapen een funky make-over met als basis een witte kleur en de genoemde felle kleuren als accenten. Het pak wordt afgemaakt met de woorden “Let’s get physical” op de voorkant en een tijgerprint legging.

  Van Helsing - McCree

  McCree heeft ook een nieuwe skin, dit is Van Helsing. De outfit is een stoer uniform inclusief de hoed die Van Helsing draagt. Ook heeft hij een sigaar in zijn mond. Zijn wapen is een pistool dat de kleur goud heeft en bevat houten details. Zijn outfit wordt afgemaakt met de kruisboog die op zijn rug zit.

  Viking - Torbjörn

  De kleine maar gepantserde vriend Torbjörn kan nu veranderen in een Viking. De outfit is compleet met bondcape, schild, ooglapje en vikinghelm. Ook zijn blonde haar is gevlochten in een passende baard. Zowel zijn geweer als zijn wapen zijn uitgerust met details die passen bij het thema.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.