WIN - Ouija Origin Of Evil tickets en goodies prijsvraag

Article
zondag, 16 oktober 2016 om 14:00
xgn google image
Vanaf 27 oktober draait de horrorfilm Ouija Origin Of Evil in de Nederlandse bioscopen. Durf jij het aan deze angstaanjagende film op het grote scherm te zien? Doe dan mee aan onze Ouija Origin of Evil tickets en goodies prijsvraag!
Het was nooit alleen maar een spelletje: Ouija Origin of Evil sleurt kijkers terug in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel in dit vervolg op de culthit uit 2014. In het Los Angeles van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op door middel van séances.
Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.
Ouija Origin Of Evil is geregisseerd door Mike Flanagan, die ook het script schreef in samenwerking met Jeff Howard. Daarnaast is de film geproduceerd door Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form, samen met Jason Blum, Brian Goldner en Stephen Davis.
ouija origin of evil tickets en goodies prijsvraag

Ouija Origin Of Evil tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 5x een tof Ouija pakket weggeven! Zo'n pakket bevat:
  • 2 tickets voor Ouija Origin Of Evil
  • T-shirt
  • Kaartspel
Wil jij kansmaken op dit Ouija pakket? Doe dan mee aan onze Ouija Origin Of Evil tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat zou jij doen als je per ongeluk een kwade geest zou hebben opgeroepen?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!
Ouija Origin of Evil draait vanaf 27 oktober in de bioscoop. Meer weten? Bezoek dan ouijafilm.nl.

Populair Nieuws