De Racer gamestoel - De gamestoel voor échte gamers

Article
zondag, 16 oktober 2016 om 13:05
xgn google image
Gamers zitten vaak wel langer dan een uurtje achter het bureau te farmen, levelen of oefenen voor het echte werk. Kijk maar naar eSporters. Wat dan erg belangrijk is, is dat de fragiele ruggetjes van de gamers intact blijven. Wat heb je daar voor nodig? Juist, een goede gamestoel. Kijk daarom eens naar de Racer gamestoel van 24Designs.
Een gamestoel is niet zomaar gekocht. Iemand die een gamestoel wil hebben, kan zich beter eerst oriënteren welke het beste bij hem of haar past. In deze special krijg je het belangrijkste te horen over de Racer gamestoel. We halen het onderste uit de kan om jou de mogelijkheid te geven om te bepalen of dit wat voor je is.
Het eerste wat aan deze stoel opvalt is het ontwerp. Het uiterlijk van de stoel springt namelijk behoorlijk in het oog. Het is gelijk te zien dat het een gamestoel is. De stoel beschikt over schuimvulling, is bekleed met kunstleer, een zachte zitting voor extra comfort en waarschijnlijk maak je je vrienden er ook wel een klein beetje jaloers mee.
De Racer gamestoel blauwRacer gamestoel zwartDe Racer gamestoel rood

Aan comfort is bij de Racer gamestoel wel gedacht

Na twee weken er op gezeten te hebben, geeft dat een aardige impressie van hoe de stoel zit op lange termijn. De rugleuning is zeer comfortabel, hij houdt je rug recht, maar forceert dit niet en voelt natuurlijk aan. Vaak krijg je al snel de neiging om voorover te gaan leunen wanneer je in je game bent verzonken. Deze rugleuning is zodanig comfortabel dat je liever achterover leunt, hoe intens je game ook is.
Wel heeft de rugleuning het nadeel dat hij erg warm wordt. Er is geen ventilatie, dus in de zomer kan je nog wel eens een koude vlaag over je rug voelen wanneer je opstaat. Ook is de rugleuning niet verstelbaar, dus je kan jezelf niet naar achter gooien wanneer je een film kijkt, let daar goed op.
Wat betreft de armleuningen, deze staan vrij hoog en bieden goede ondersteuning voor de armen wanneer hij achter een bureau staat. Nu hoef je niet je muismat tien centimeter achter je monitor te schuiven omdat je je ellebogen nergens kwijt kan.
Verder is de hoogte van de stoel ook aan te passen naar eigen voorkeur met een hendel aan de onderkant van de stoel.

De Racer gamestoel is ook geschikt voor streamers

De Racer gamestoel is ook geschikt voor streamers. Waarom? De stoel maakt onder geen omstandigheden overbodig geluid. Het ronddraaien van de stoel verloopt soepel en hij maakt daarbij geen piepgeluiden. Hetzelfde geldt voor de wieltjes, deze maken geen geluid wanneer je van positie verandert en verstoort het geluid voor de kijker niet.
Omdat de armleuningen bekleed zijn met leer ontstaat op dat gebied geen overbodig geluid wanneer ze tegen het bureau aankomen. Dit geldt als laatste ook nog voor het verstellen van de hoogte en laagte van de stoel. De hendel maakt weinig tot geen geluid wanneer je de hoogte van de stoel verstelt.

Je krijgt waar je voor betaalt

De prijs van deze stoel rekent momenteel 169 euro. Dat is een eerlijke prijs, met name omdat het een van de goedkopere gamestoelen is en aan de belangrijkste criteria van een gamestoel voldoet.
De gamestoel wordt in losse onderdelen geleverd zodat je hem zelf in elkaar kunt zetten. Dit is ook handig wanneer de stoel vervoerd moet worden.
Kort gezegd: De Racer gamestoel ziet er gelikt uit en is comfortabel op alle fronten, een perfecte stoel om mee te streamen. Alleen in de zomer wordt de stoel dus wat warm en ontbreekt het aan ventilatie. Het is een 'simpele' gamestoel zonder toeters en bellen en je krijgt waar je voor betaalt.
Bij ons heeft hij in ieder geval al een plekje op kantoor. Voor meer informatie over de Racer gamestoel of gelijk bestellen, ga naar www.designonline24.nl.

Populair Nieuws