Oproep: Test zelf een 3D HD-projector van Epson

Article
donderdag, 14 februari 2013 om 16:00
xgn google image
Op de XGN redactie gamen we op dit moment op een enorm scherm met een HD-projector van Epson. Maar dat kun je zelf ook doen! Vier XGN leden krijgen namelijk zo'n projector in huis.
De EH-TW550 is speciaal met gamers in gedachte gemaakt. De projector kent namelijk een kleurmodus voor games, waardoor het spelen op je Xbox 360, PlayStation 3 of Wii U perfect gaat.
De recensie van de Epson EH-TW550 HD-projector kun je binnenkort op XGN verwachten. Het is echter een stuk leuker om deze zelf aan een test te onderwerpen en te ervaren hoe het is om op een gigantisch scherm te gamen. En dat kan! Samen met Epson zetten wij namelijk vier van deze projectoren neer bij XGN leden.
Om je aan te melden hiervoor hoef je enkel een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je XGN gebruikersnaam en welke game jij zou willen spelen. Vervolgens kiezen wij vier winnaars die deze projectoren enkele dagen in huis krijgen. Vergeet natuurlijk niet je naam en adres te vermelden, zodat we weten waar we ze moeten afleveren! Ook moet je in het bezit zijn van een PlayStation 3 of Xbox 360. Wij geven je namelijk de game Black Ops II mee om te testen voor die platformen.
Daarnaast komen we bij één van jullie langs om een videoverslag op te nemen over jouw ervaringen. Bij de andere deelnemers zullen we een telefonisch interview afnemen, welke in een special op XGN wordt verwerkt. Daar moet je dus wel aan mee willen doen om kans te maken!
Aanmelden kan tot woensdag 20 februari. Stuur dus snel een mailtje naar [email protected] en wie weet heb jij binnenkort een thuisbioscoop om op te gamen, welke overigens ook nog eens games in 3D ondersteunt!