PlayStation Store Update - Anarchy Reigns & Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Article
door Wouter
donderdag, 14 februari 2013 om 10:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Met Valentijnsdag voor de deur zal een groot deel niet toekomen aan gamen, maar voor de mensen die met zelfmedelijden op de bank zitten, staat Sony klaar met een aantal nieuwe titels voor de PlayStation 3 en Vita. Op de console kunnen we deze week aan de slag met Anarchy Reigns, waarin verschillende vechtersbazen het tegen elkaar opnemen in een strijd tot de dood. De handheld zal het deze week moeten doen met een kip die een appeltje te schillen heeft met een pinguïn in Rocketbirds: Hardboiled Chicken. Meer over deze kwade kip en moordlustige vechters lees je hieronder.
Anarchy Reigns (€24,99)
In Anarchy Reigns verruilen we ons mooi en schoon landschap voor een post-apocalyptische setting. Een wereld verwoest door een ziekte en waar de mensheid zich wendt tot vechten om te kunnen overleven. De speler ervaart dit in de vorm van een beat-em-up game, waar je met veel oefenen de verschillende combo's die ieder karakter met zich mee brengt onder de knie moet krijgen. Dit oefenen kun je doen in de verhaallijn die het spel te bieden heeft of in de multiplayer. In laatstgenoemde komen bekende typen gevechten voorbij, zoals Team Deathmatch, Capture the Flag en tag-team gevechten. In januari hebben wij deze game al aan de tand mogen voelen en onze bevindingen lees je terug in de recensie.
Karateka (€9,99)
Met Karateka hebben we wederom te maken met een beat-em-up game, alleen gaan de karakters uit deze game al wel een paar jaar langer mee. Karateka begon namelijk in 1984 als project van Jordan Mechner, die we natuurlijk allemaal kennen als het brein achter Prince of Persia. Karateka is nu echter weer helemaal terug en wel in een gloednieuw jasje. Met verbeterde graphics en een nieuwe soundtrack is het spel niet meer terug te herkennen. Het doel is wel hetzelfde gebleven. De prinses Mariko zit nog steeds gevangen in het kasteel van de kwade Akuma en het is jouw taak om hier een stokje voor te steken.
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn (€7,99)
Na eerst dagen, weken en daarna zelfs maanden op de kalender weg te kunnen strepen, is het eindelijk zover. Het eerste stukje extra content voor Skyrim is beschikbaar voor de PlayStation 3. In Dragonborn kruipen we weer in het harnas van de Dovahkiin die geconfronteerd wordt met het feit dat er drakenbloed in zijn aderen stroomt. Een geheimzinnige cult gelooft niet in die verhaaltjes en zet een klopjacht in tegen de 'bedrieger'. Dat je weer met een boze groep mensen te maken krijgt is niet bijzonder, maar de berijdbare draken die de DLC met zich mee brengt maken het wel interessant. In de recensie belonen wij de uitbreiding met een 8,0.
Vita: Rocketbirds: Hardboiled Chicken (€7,99)
We sluiten de PlayStation Store update af met een kippige held die in 2011 al zijn intrede maakte op de PlayStation 3. Hardboiled Chicken doet nu echter ook de handheld aan, maar natuurlijk wordt de trouwe fan hierbij niet vergeten. Heb je namelijk de PS3-versie al dan gaat er nog eens anderhalve euro van de prijs af. In Rocketbirds: Hardboiled Chicken kruip je in de huid van een kip die het regime van de kwade pinguïn Putzki omver wil werpen. Gewapend met een machinegeweer en het verzet aan je zijde moet je het opnemen tegen de vele vijanden en puzzelelementen die het spel te bieden heeft. Alles om de stad Albatropolis te redden van zijn onderdrukkers.
En dat waren de hoogtepunten van deze week. De mensen die Valentijnsdag doorbrengen met hun spelcomputer raden we aan om de volledige lijst met alle nieuwe games terug te lezen op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties