OPROEP - Kijk, speel en chat vrijdag mee in de World of Warplanes livestream

Article
woensdag, 20 november 2013 om 16:00
xgn google image
Eind deze week is het weer zo ver! Dan gaan wij vliegen, zweven en jullie helemaal lek schieten in de World of Warplanes livestream. Wij spelen dan twee uur lang deze free-to-play vlieggame op de PC, en wij nodigen jullie van harte uit om met ons mee te doen!
World of Warplanes is sinds kort uit de beta en beschikbaar voor de PC, en om dat te vieren willen wij deze game met jullie aankomende vrijdag uitproberen. Wij gaan dan twee uur lang met jullie online knallen. Vanaf 16:00 uur zullen wij tussen de online wolken te vinden zijn om met jullie te gamen.
Jullie kunnen vrijdagmiddag niet alleen meekijken, meeluisteren en meepraten op XGN, maar ook keihard meedoen, World of Warplanes is immers gratis te downloaden. Vanuit ons kantoor in Amsterdam zal een squadron aan piloten klaarstaan om jullie proberen in te maken. Wij beginnen zoals gezegd om 16:00 uur, en zullen virtueel door de lucht scheren tot 18:00 uur. Heb je geen tijd of geen PC om mee te doen, maar wil je niets missen? Wees dan niet getreurd, want alles wordt live gestreamed op de site!
Wil je aankomende vrijdag met ons meedoen, dan moet je ons even toevoegen. Dat doe je door naar het hoofdmenu te gaan, links onderin op contacten te klikken en ons op te zoeken. De nickname die wij gebruiken is 'XGN_HQ', dus vergeet die zeker niet toe te voegen.
Wij hebben er in ieder geval hartstikke veel zin in, en hopen jullie vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 allemaal te zien bij de XGN World of Warplanes Livestream. Tot dan!