Oittm en iVAPO producten op Amazon - Een overzicht

Article
donderdag, 25 augustus 2016 om 18:20
xgn google image
Amazon staat bomvol producten, waardoor je soms niet meer weet waar je moet kijken of wat überhaupt het aanbod is. Laat staan wat je precies met welke producten kunt en hoe de kwaliteit is. Gelukkig zijn wij er dan altijd nog, op verzoek van één van onze lezers nemen wij een bestelling van Oittm en iVAPO producten onder de loep.
Door de bomen het bos niet meer zien, dat is wat veel Amazon gebruikers steeds vaker ervaren. En dat is zonde, want Amazon staat vol leuke producten van onbekende, maar in de meeste gevallen zeer betrouwbare en kwalitatieve verkopers.
Ben je benieuwd naar functies en kwaliteit van bepaalde product groepen en of de kwaliteit van de grotere verkopers? Dan kun je altijd onze hulp inschakelen. Wij nemen contact op met de verkoper die in de meeste gevallen bereid is om mee te werken aan een test. In dit geval gaat het op verzoek om een bestelling van de Oittm en iVAPO producten, welke verloopt via verkoper en winkel LOPOO UK, gevestigd in - zoals de naam al doet vermoeden - het Verenigd Koninkrijk.
Het bedrijf biedt relatief goedkope technische producten aan die gebruikt kunnen worden met Apple apparaten, zoals docking- en oplaadstations en USB-adaptors, van diverse merken, maar vooral veel van het merk Oittm.

Oittm en iVAPO producten op Amazon

Deze producten hebben wij besteld:
Alle bestelde producten waren op voorraad en werden binnen één week, 6 dagen om precies te zijn, geleverd. De extra verzendkosten naar Nederland voor het volledige pakket bedroegen 5 euro. De producten van LOPOO UK arriveerden netjes in de juiste kleuren en originele verpakkingen.

iVAPO Charging Station

Het iVAPO charging station is een apparaat dat je iPhone en Apple Watch tegelijkertijd op kan laden. Op deze manier kan je niet alleen je Apple apparaten netjes opbergen, want je hebt geen gedonder meer met kabels, maar kan je ze ook voorzien van stroom. Oplaadkabels worden niet meegeleverd.
Door de anti-slip aan de onderkant van het station weet je zeker dat het apparaat netjes op zijn plek blijft staan en je geen ongelukken krijgt met je Apple apparaten.
De iVAPO charging station is geschikt voor alle Apple smartphones van de vijfde en zesde generatie. Het station is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, te weten: grijs, zilver en roségoud. Het iVAPO Charging Station is hier verkrijgbaar voor €30,- exclusief vijf euro verzendkosten.
Op de volgende pagina's worden de Oittm producten besproken.

Oittm Apple Watch Nightstand

Met de Oittm Apple Apple Watch Nightstand laad je meerdere apparaten tegelijkertijd op en heeft je Apple Watch een mooie plekje om uitgestald te worden. Het kubus-vormige oplaadbakje komt in de kleuren wit en zwart en heeft drie USB-aansluitingen. Hierdoor kan je maximaal vier apparaten tegelijkertijd opladen. Drie via USB en je Apple Watch via de speciale ingang voor de adaptor bovenop.
LET OP: Deze Oittm Apple Watch Nightstand komt alleen met een UK plug voor stroom, dus wanneer je hier gebruik van wilt maken, moet er in NL wel een speciale adaptor opgezet worden om hem in een stopcontact te kunnen steken.
De Oittm Apple Watch Nightstand is hier verkrijgbaar voor €23,50 exclusief vijf euro verzendkosten. Als je deze vóór 1 september 2016 bestelt met couponcode TANGOW5V, krijg je tijdelijk €7,- korting.

Oittm NFC Enabled Bluetooth 3.0 Wireless Audio Adapter

De Oittm NFC Enabled Bluetooth 3.0 Wireless Audio Adapter is een audio receiver die al je muziek vanaf je smartphone streamt naar alle audio apparaten die je erop aansluit, ook als deze zelf dus geen bluetooth ondersteunen. De adaptor heeft een bereik van tien meter en heeft een ingebouwde microfoon waardoor telefoontjes probleemloos opgenomen en beantwoord kunnen worden. Naast een bluetooth connectie is het ook mogelijk om een 3.5 jack kabel op het apparaat aan te sluiten om het geluid via een stereoset af te spelen.
De Oittm NFC Enabled Bluetooth 3.0 Wireless Audio Adapter is hier verkrijgbaar voor €13,- euro, exclusief vijf euro verzendkosten en is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.
Mocht jij nou zelf benieuwd zijn naar bepaalde producten of verkopers op Amazon, laat het ons dan weten!