WIN - No Man's Sky Limited Edition prijsvraag

  Het is zo ver. No Man's Sky is uit voor de PlayStation 4. We kunnen op reis naar de meest kleurrijke en uiteenlopende werelden. En om dit heugelijke moment te vieren hebben wij een No Man's Sky Limited Edition prijsvraag voor jullie digitale wereldreizigers. We sturen één iemand de ruimte in. Hoe jij diegene kan zijn, lees je hier.

  No Man's Sky is de langverwachte titels van Hello Games die na enkele malen uitstellen dan eindelijk de winkels heeft bereikt. Althans voor de PlayStation 4. PC-gamers moeten nog een dag langer geduld hebben.

  No Man's Sky opent een wereld, eigenlijk triljoenen werelden, waar jij normaliter 's nachts alleen maar over kunt dromen. De één nog mooier dan de andere waarbij alle planeten hun eigen kenmerken, verschijning en dieren hebben.

  Wij willen één van jullie helpen dit prachtige avontuur te omarmen door jullie de ruimte in te schieten met een speciaal No Man's Sky Limited Edition uitvoering. Deze uitvoering bevat de game gehuld in een mooie steelbook, enkele boekjes met de wondere werelden van No Man's Sky, een special PS4 thema, en in-game DLC waaronder een speciaal ruimteschip.

  No Man's Sky Limited Edition prijsvraag

  No Man's Sky Limited Edition prijsvraag

  Eén van jullie gelukkigen gaan we dus op ontdekkingsreis sturen met onze No Man's Sky Limited Edition prijsvraag. Jij kunt straks het ruimteschip instappen op zoek naar onontdekte werelden en het centrum van het heelal. Jij kunt die ene gelukkige Andre Kuipers zijn of de nieuwe David Attenborough van de ruimte! Het enige wat je hoeft te doen is de volgende opdracht zo creatief mogelijk uit te voeren.

  • Hoe ziet jouw ideale wereld eruit in No Man's Sky?

  Wees zo creatief mogelijk in je antwoord. Gebruik photoshop, maak een video, een tekening.. doe iets creatiefs! Stuur je antwoord op naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.