Nintendo Vans schoenen kopen nu mogelijk - Bekijk ze hier!

Article
vrijdag, 03 juni 2016 om 15:12
xgn google image
Nintendo is een samenwerking aangegaan met Vans om schoenen in de stijl van de Nintendo personages uit te brengen. Ze zijn nu te koop via de Vans store. Wanneer jij dus de Nintendo Vans schoenen kopen wilt staan ze hier voor je op een rij.
Alles wat je aan je voeten kunt doen op het gebied van de Nintendo Vans schoenen staan in deze opsomming. Dus wanneer je de favoriete game niet kunt vinden, zal deze er waarschijnlijk ook niet zijn. Gelukkig heb je ook altijd nog de mogelijkheid om simpelweg een paar witte Vans aan te schaffen en deze te laten customizen door iemand die er verstand van heeft. Dan heb je natuurlijk hetzelfde effect.
Maar niets is zo leuk als het echte werk en daarom hebben we ook dit lijstje Nintendo Vans schoenen kopen voor je klaar gezet. Op deze manier weet jij precies uit welke schoenen je kunt kiezen!
"Er is op dit moment al behoorlijk wat vraag naar," vertelt Kim (die niet bij achternaam genoemd wil worden), Store Manager bij de Vans Store. "De schoenen waren iets eerder online te bestellen en het is redelijk verspreid wat betreft populariteit. Voor de schoenen geldt dat op ook echt op is, dus wees er snel bij."
Nintendo Vans schoenen kopen

Vans Super Mario schoenen

Om te beginnen met deze toffe Vans Super Mario Schoenen. Dit paar schoenen is extra kleurrijk vormgegeven en dat is er ook aan af te zien. Vuurbloemen, Goomba's, paddenstoelen, sterren en natuurlijk 8-bit Mario zelf. Bijna alles wat ook maar een beetje met Mario te maken heeft staat op dit paar schoenen afgebeeld.
Deze Nintendo Vans schoenen zijn nu te koop via de Nintendo Vans schoenen pagina. Voor 75 euro kun je de Nintendo Vans schoenen kopen. De schoen is te koop vanaf maat 34.5 tot en met maat 45.
92237

The Legend of Zelda Slip On Sneakers

Wel een Nintendo fan, maar ben je meer van The Legend of Zelda? Dan zijn deze Nintendo Vans schoenen waarschijnlijk meer iets voor jou. Deze sneakers zijn veterloos dus zijn erg handig wanneer je even vlot ergens in wilt schieten. Het patroon op de schoen staat vol met allerlei iconische items uit de eerste Legend of Zelda games en is dus een feest van herkenning voor elke Zelda fan.
De Nintendo Vans Schoenen kopen? Ze zijn voor 80 euro aan te schaffen via de Vans Nintendo pagina. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 34.5 tot en met maat 41.
92238

Vans Nintendo Old School Shoes

Wil je wel een paar Nintendo Vans Schoenen, maar wil je ook nog een beetje goed voor de dag komen? Dan is dit paar Nintendo Vans schoenen waarschijnlijk wel iets voor jou. De schoenen hebben een acht bit patroon op de zijkant en op de lip staat een NES controller afgebeeld. Net als op de andere Nintendo Vans Schoenen staat op de onderzijde "GAME OVER" zodat je in ieder geval weet dat het Nintendo Vans schoenen zijn.
Je kunt de Nintendo Vans schoenen kopen via de Nintendo Vans schoenen pagina. Het paar schoenen kost 80 euro. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 34.5 tot en met maat 41.
92240

Vans Zelda Slip On shoes

Nog een paar Nintendo Vans schoenen voor de Legend of Zelda fan. De schoenen zijn wat kleurrijker en hebben daarop ook de Tri-Force afgebeeld. Verder zie je Link in een actiepose en Princess Zelda staat met de Tri-Force boven haar hoofd afgebeeld. Verder zie je ook Stall Fox afgebeeld.
Je kunt de Nintendo Vans schoenen kopen via de Nintendo Vans Schoenen pagina. De schoenen zijn te koop van maat 34.5 tot en met maat 40.5.
92242

Donkey Kong sneakers

Wil je graag met Donkey Kong Nintendo Vans schoenen rondlopen? Dan laat Vans ook jouw wens in vervulling gaan. De schoenen zijn geheel in Donkey Kong stijl en hebben tropische planten over de gehele schoen. Verder zie je op de schoen ook de klassieke Donkey Kong die je nog kent van de allereerste Donkey Kong game.
Wil jij deze Nintendo Vans schoenen kopen? Ze zijn te koop via de Nintendo Vans schoenen pagina en kost je 75 euro. De schoenen zijn te koop van maat 34.5 tot en met maat 44.
92243

Princess Peach sneakers

Wil je zeker weten dat je Princess Peach nooit meer uit een kasteel weg moet slepen? Dan kun je deze Princess Peach schoenen maar beter aanschaffen. De schoenen hebben een patroon met Princess Peach en zijn in het roze.
Verder staan er ook de bekende sterren uit de mario games op. Kenners weten dat je deze sterren in sommige Mario games moet verzamelen voordat je verder kunt in de game.
Deze Nintendo Vans Schoenen Kopen? Dat kan via de Nintendo Vans schoenen pagina voor 75 euro. De schoenen zijn te koop van maat 34.5 tot en met maat 43.
92244

Duck Hunt sneakers

Jarenlang eenden neergeschoten met je lightgun? Wil je nu weer aan de slag op je NES? Dan kun je dit nu geheel in stijl doen met deze Duck Hunt sneakers. Op de schoenen staan een patroon met de eenden die je nog kent uit de game en daarnaast ook de jachthond die de eenden uit het hoge gras haalt.
Verder staat er op de schoenen een digitaal camouflagepatroon. Wanneer jij de Nintendo Vans schoenen kopen wilt, dan kan dat via de Nintendo Vans schoenen pagina voor 75 euro. De schoenen zijn te koop van maat 34.5 tot en met maat 40.5.
92247 1

Classic Mario Bros high tops

Voor de mensen die helemaal flink uit willen pakken is er dit paar Nintendo Vans schoenen. De schoenen zijn volledig in het wit met een 8-bit gouden streep over de zijkant van de schoen. Op de lip van de schoen staat de coverart van de allereerste Mario Bros.
Dit paar Nintendo Vans schoenen kopen? Dat kan ook via de Nintendo Vans schoenen pagina. Voor deze high tops betaal je 85 euro. De schoen is te koop van maat 34.5 tot en met maat 41.
Nintendo Vans schoenen kopen

NES controller High tops

Ook voor de mensen met grotere voeten is er een schoen met daarop het patroon van de NES controller. In dit geval zijn het zwarte high tops met aan de zijkant een patroon van de klassieke NES controller.
Voor 90 euro is dit paar high tops van jou. Je kunt de Nintendo Vans schoenen kopen via de Nintendo Vans schoenen pagina op de Vans Website. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met maat 40.
92248

Game Over badslippers

Wil jij deze zomer in Nintendo stijl aan het zwembad of strand liggen? Dan zijn deze badslippers waarschijnlijk wel iets voor jou. De slippers zijn in het zwart. Op de rechter slipper staat Game en op de linker staat Over.
De Nintendo badslippers zijn voor 35 euro aan te schaffen via de Nintendo Vans pagina op de Vans website. De slippers zijn op het moment van schrijven alleen nog verkrijgbaar in maat 47.
Nintendo Vans Schoenen kopen

Mario Flip Flops

Niet echt Nintendo Vans schoenen, maar wel erg toffe Mario flip flops. De schoenen zijn van dezelfde kleur als waar we deze special mee begonnen en hebben ook hetzelfde patroon erop afgebeeld staan. In het Nederlands zijn deze schoenen natuurlijk beter bekend als teen slippers.
Wil jij een beetje goed voor de dag komen aan het zwembad deze zomer? Dan kun je deze Mario Flip Flops aanschaffen via de Nintendo Vans Schoenen pagina op de Vans Website. Voor 20 euro zijn de slippers van jou. De slippers zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met maat 47.
92249 2

Nintendo Kids sneakers

Ook aan de jongere mensen onder ons is gedacht. Deze Nintendo Kids sneakers van Vans hebben een Super Mario patroon met alle personages uit de game. Zo kun je bijvoorbeeld Toad terugvinden, daarnaast natuurlijk ook Mario en Peach. Als je goed zoekt kun je zelfs Luigi terugvinden op deze Kids sneakers.
Dit paar Nintendo Vans schoenen is ook te koop via de pagina op de Vans website. De Nintendo Vans Schoenen kopen kost je 65 euro. De schoenen zijn te koop vanaf maat 27 tot en met maat 35.
Nintendo Vans schoenen kopen

Vans Toddler Nintendo Classic Shoes

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Wat dacht je van dit paar klassieke slip-on Nintendo Vans schoenen? Het paar is geheel in Super Mario stijl en alle bekende en minder bekende Super Mario personages staan er dan ook op afgebeeld. De schoenen zijn makkelijk aan te trekken.
Dit paar Nintendo Vans Schoenen is aan te schaffen via de Nintendo Vans schoenen pagina op de Vans website. Voor 45 euro kun je de Nintendo Vans schoenen kopen. De schoenen zijn te koop vanaf maat 19 tot en met maat 26.5.
Nintendo Vans Schoenen kopen

NES controller sneakers

Schoenen die volledig bedekt zijn met de ouderwetse Nintendo Entertainment System controller? Ook die zijn te koop. Over de gehele schoen is een patroon met de afbeelding van de klassieke NES controller te zien. Het zijn Low Top schoenen en net als bij de andere schoenen staat ook op de onderzijde van deze schoen GAME OVER afgebeeld.
Dit paar schoenen is alleen te koop voor kinderen en kleuters, respectievelijk voor 50 en 45 euro. Je kunt de Nintendo Vans schoenen kopen via de Nintendo Vans schoenen Pagina. De schoenen zijn te koop vanaf maat 27 tot en met maat 35.

Populair Nieuws