Snapchat tips and tricks - Deze trucs moet je proberen!

Article
vrijdag, 03 juni 2016 om 9:53
snapchat 4f1616491251
Snapchat, wie gebruikt de app tegenwoordig niet? Ondanks dat je het misschien dagelijks gebruikt, kan het zijn dat je nog niet alles ontdekt hebt. Daarnaast is het ook mogelijk dat er een tip is om jouw vriendenlijst overzichtelijker te houden. Daarom hebben wij voor jullie een aantal Snapchat tips and tricks opgesteld.
Snapchat wordt momenteel door miljoenen mensen gebruikt. In de app kan je foto's en video's versturen van maximaal 10 seconden en minimaal 1 seconde. Na het bekijken van de foto of video is deze nooit meer te zien, tenzij je dat zelf wilt uiteraard en hem opslaat. Om de app nog eenvoudiger en handiger te maken hebben wij een aantal Snapchat tips and tricks opgesteld!
Snapchat Tips and tricks

Nummer je vrienden

Deze trick is er een die nog niet veel mensen gebruiken en ook niet standaard in Snapchat zit. Het is namelijk mogelijk dat je ontelbaar veel mensen op Snapchat hebt en dat je af en toe kwijt bent naar wie je nou precies een Snapchat wilt sturen. Geef je vriendengroepen eens een nummertje.
Iedereen heeft wel een paar vrienden waar je dezelfde Snapchats naar toe stuurt. Zo stuur je bijvoorbeeld naar je beste vrienden en vriendinnen een Snapchat als je gek doet of lekker aan een drankje zit. En stuur je naar die ene knappe dame of jongen je perfecte Snapchat waarbij je zonnenbril goed zit.
Wanneer je jouw vrienden een nummer geeft is het eenvoudiger om deze personen te vinden en kan je ze eenvoudig aanklikken om Snapchats te versturen. In het Mijn Vrienden menu (Hoofdscherm - Spookje bovenin - Mijn Vrienden) kan je op één vriend of vriendin drukken (eenmaal), vervolgens druk je op het tandwieltje en kan je drukken op Naam Bewerken.
Geef je beste vrienden bijvoorbeeld het cijfer 0 voor hun naam, je andere vrienden het cijfer 1 en je collega's het cijfer 2. Op deze manier kan je snel de juiste mensen aantikken. En je weet in welke categorie een vriend of vriendin valt waardoor je hen ook sneller terug kan vinden als je enkel een Snapchat naar hen wil sturen.
Heb je onze special met de 50 bekendste Snapchat Celebrities al gezien? Deze Snapchatters kan je namelijk het hoogste cijfer geven, 9 bijvoorbeeld, om deze onderaan te zetten. Naar deze mensen zal je waarschijnlijk geen Snapchat sturen.
De eerste Snapchat tip had betrekking op het organiseren van je vrienden en vriendinnen. Maar soms let je niet helemaal op wanneer je een Snapchat bekijkt of druk je hem al te snel weg. Gelukkig zorgt update 9.10 ervoor dat je geen vinger meer op het scherm hoeft te houden om de Snapchat te bekijken. Maar hoe bekijk je eigenlijk een Snapchat voor de tweede keer?
Snapchat tips and tricks

Snapchat Replay

Om gebruik te maken van de Snapchat Replay functie moet je naar het beheren van aanvullende services scherm (begin scherm - Spookje bovenin - tandwiel/instellingen rechtsbovenin - Aanvullende services - Beheren). Hier kan je de functie Replay aan- of uitvinken. Als je deze functie wil gebruiken moet je hem uiteraard aanvinken.
Vervolgens ga je naar het scherm waar je de Snapchats op ontvangt en wanneer je de Snapchats bekeken hebt zie je dat er een tekst verschijnt dat je de foto of video opnieuw kunt bekijken. Druk op de Snapchat en bevestig of je de foto of video ook werkelijk opnieuw wil bekijken.
De persoon die de Snapchat heeft verstuurd ontvangt een melding dat jij de Snapchat opnieuw hebt bekeken. Om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid behoudt om de foto of video opnieuw te bekijken moet je alleen de app niet verlaten en open houden. Wanneer je de app sluit of een andere app bezoekt verdwijnt de mogelijkheid om een Snapchat opnieuw te bekijken.
Nu je weet hoe je jouw vrienden organiseert en Snapchats opnieuw bekijkt is het tijd om de Snapchats die jij maakt bijzonderder te maken. Wij hebben voor jou twee leuke en interessante manieren bedacht om jouw foto's en video's net wat aantrekkelijker te maken. We beginnen met de grotere emoticons.
Snapchat tips and tricks

Snapchat emoticons

Misschien heb je vrienden of vriendinnen het wel eens zien doen, maar vanaf nu kan jij het ook. Maak een foto of video en druk vervolgens op het T icoontje rechtsbovenin. Nu kan je tekst schrijven en een emoticon toevoegen naar keuze. Druk nogmaals op de T knop om de tekst groter te maken en nu kan de magie beginnen.
Zet zowel je duim als wijsvinger op de emoticon en beweeg deze vervolgens uit elkaar. De magie en technologie doet zijn werk en je emoticon wordt groter. Knijp ze bij elkaar om de emoticon kleiner te maken en draai je vingers om de emoticon te draaien.
Tip: stuur eens een grappige Snapchat met een rare emoticon op je hoofd. Vrienden en vriendinnen die deze trick nog niet kennen zullen je smeken om het ze te vertellen. Veel plezier!
De laatste tip is om je Snapchat te versieren zoals jij dat wil. Wil je jezelf bijvoorbeeld in een ware Borat suit tekenen: be our guest. Maar doe het wel goed en verstandig!
Om een waar kunstwerk te maken moet je wel over meer kleuren beschikken. En op het eerste oog lijkt het alsof je maar uit een paar kleuren kan kiezen. Gelukkig hebben wij de volgende tip voor jou!
Snapchat tips and tricks

Snapchats verborgen kleuren

Waarschijnlijk weet iedereen dat wanneer je een foto hebt gemaakt je het icoontje met een potlood kan gebruiken om te tekenen. Maar wist je ook dat wanneer je je vinger op een kleur houdt je vervolgens uit drie kleuren kan kiezen? En wist je ook dat wanneer je vervolgens je vinger op het scherm houdt en van de kleur naar een hoek van je scherm gaat de kleur verandert?
Dit zijn twee kleine tips, maar zo kom je wel op de juiste kleur die jij zocht om je eenhoorn of borat suit perfect te maken. Wij hebben voor onze en jullie plezier een aantal Snapchats toegevoegd als screenshots om te laten zien wat jouw mogelijkheden zijn met alle kleuren.
Een bekende Snapchatter uit de 50 bekendste Snapchat Celebrities lijst is Shonduras. Hij maakt dagelijks bijzondere Snapchats, maar kan ook werkelijk heel goed tekenen. Zijn Snapchats zijn dan ook altijd te beschouwen als een kunstwerk en soms combineert hij dat met een hilarische act!
Heb jij nog Snapchat tips and tricks die iedereen kan gebruiken? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!
Dit artikel is bijgewerkt op 6 oktober 2020.