Deze Nintendo Switch games kan je nu met veel korting scoren!

Article
zaterdag, 30 april 2022 om 12:00
bravely default 2f1611585360
De Nintendo Switch kent ondertussen een enorme collectie aan games, maar veel titels op het platform blijven lange tijd behoorlijk prijzig. Gelukkig kan je deze Nintendo Switch games nu met veel korting scoren!

Bravely Default II

Square Enix is verantwoordelijk geweest voor een aantal van de meeste bekende RPG-franchises ooit. Denk bijvoorbeeld aan Kingdom Hearts, Dragon Quest en natuurlijk Final Fantasy. En die portfolio is recent nog eens uitgebreid met Bravely Default, waar vorig jaar een gloednieuw deel van is verschenen: Bravely Default II.
Hoewel de titel suggereert dat het de tweede game in de reeks is, is het in werkelijkheid de derde game. En Bravely Default II komt bovendien met een nieuw verhaal en cast aan karakters, in tegenstelling tot Bravely Second: End Layer. Bravely Default II is dan ook een perfect moment om in te stappen in de reeks voor nieuwkomers.
In de game volgen we vier verschillende karakters met compleet verschillende achtergronden. Door het lot komen ze elkaar alleen tegen en zullen ze moeten samenwerken om de kristallen van de vier elementen te vinden. Adam, de leider van de krijgers van Holograd, zitten namelijk ook achter de kristallen aan om ze te misbruiken.
Je zal dan ook moeten afrekenen met veel vijanden en dat kan je opnieuw doen in klassieke turn-based battles met verschillende Jobs. Een avontuur die JRPG-fans niet willen missen!
gta trilogy nme headerf1633707380

GTA The Trilogy: Definitive Edition

Van een klassieke JRPG gaan we naar een game van een heel andere orde, namelijk de opgepoetste versie van de GTA-trilogie. In dit pakket zitten drie games - GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas - die nog nooit eerder voor de Nintendo Switch zijn verschenen.
De games uit de Grand Theft Auto-franchise komen normaal namelijk nooit naar de platformen van Nintendo, dus dit is een unieke kans om eindelijk de gewelddadige avonturen te beleven. En de games zijn niet voor niets zo lang na release nog steeds geliefd.
Zo is GTA III een mijlpaal voor de franchise geweest, omdat het de allereerste 3D GTA game was. Vice City en San Andreas duiken ondertussen vaak op in discussies over de beste GTA game ooit gemaakt. In Vice City mag je een fictieve versie van Miami verkennen, nadat een drugsdeal helemaal de verkeerde kant op is gegaan. San Andreas vertelt ondertussen het verhaal van CJ, die net uit de gevangenis is, maar al snel weer tot over zijn oren in de criminele wereld zit.
Bij lancering had GTA The Trilogy last van veel bugs en glitches, maar Rockstar is ondertussen druk bezig geweest met het uitbrengen van patches. Daardoor kan je nu optimaal genieten van drie geweldige avonturen in GTA The Trilogy: Definitive Edition
trials of manaf1585663688

Trials of Mana

We hebben het al even gehad over klassieke RPG’s van Square Enix en daar mag natuurlijk niet nog een naam uit ontbreken: Trials of Mana. De reeks stamt alweer uit 1991 en begon als een spin-off van Final Fantasy. Al snel werd het alleen een compleet eigen serie met de release van Secrets of Mana in 1993.
Trials of Mana is een remake van de gelijknamige game uit 1995 voor de Super Famicom. In het avontuur zijn er zes mogelijke protagonisten, waarbij je zelf de controle krijgt over drie daarvan. Elk karakter begint met zijn of haar eigen verhaal, maar langzaam maar zeker zullen de verhalen met elkaar verwikkeld worden.
In tegenstelling tot Final Fantasy en veel andere JRPG’s kent Trials of Mana een real-time combat system. Je kan dus niet even rustig over je acties nadenken en actief moeten deelnemen aan gevechten, waarbij je tactisch moet wisselen tussen de controle over je drie personages.
diablo iii eternal collectionf1651155563

Diablo III: Eternal Collection

Ben je een groot fan van dungeon crawlers, dan kan je daar ook mee aan de slag op de Nintendo Switch. Sterker nog, de game-reeks die het genre groot heeft gemaakt is te vinden op de handheld console van Nintendo. Diablo III: Eternal Collection kan je nu namelijk goedkoop scoren bij Nedgame.
Zoals we gewend zijn van de Diablo-reeks kan je met verschillende klassen struinen door duistere kerkers, gevuld met angstaanjagende monster en - het belangrijkste natuurlijk - bergen aan loot! Steeds zal je weer wat sterker nog, door middel van nieuwe wapens, armor of vaardigheden, zodat je weer de volgende kerker met vijand kan overleven.
De Eternal Collection van Diablo III is exclusief uitgekomen voor de consoles en is de ultieme collectie van de game. Niet alleen krijg je namelijk de base game, je krijgt ook alle bonussen van de Ultimate Evil Edition - de ‘GotY’-versie van Diablo III - en de later uitgekomen Rise of the Necromancer-uitbreiding. Je kan dus direct met de nieuwe Necromancer-klasse aan de slag.
En voor de Nintendo Switch-versie heeft ontwikkelaar en uitgever Blizzard nog eens wat extra goodies erbij gestopt. Zo kan je je hullen in de uitrusting van Ganondorf, het portret van je personage opfleuren met een Triforce-frame, de vleugels uit Majora’s Mask dragen en een Cucco tevoorschijn toveren als pet. Een bomvolle collectie dus die liefhebbers van dungeon crawlers niet mogen missen!

Populair Nieuws