Nintendo eShop update: Zelda en The Denpa Men

Article
donderdag, 30 mei 2013 om 21:40
xgn google image
We bevinden ons in een nieuwe week en dat betekent tijd voor een nieuwe Nintendo eShop update. Deze week hebben we Zelda, een nieuwe Denpa Men, Ghosts 'n Goblins, Mario & Sonic en nog meer. Het wekelijkse overzicht tref je hier!
3DS:
The Denpa Men 2: Beyond the Waves is de opvolger van het inmiddels redelijk befaamde The Denpa Men: They Came By Wave. Voor €9,99 is deze nieuwe role-playing game van jou. Iets minder betaal je voor SpeedX 3D Hyper Edition (€1,99), een simplistische racegame die zeer futuristisch aandoet.
Dan komen we aan bij het Zelda geweld van deze week. We hebben twee nieuwe Virtual Console games die ons allebei terughalen naar het verleden van onze mooie prinses. Het gaat om de Zelda games Oracle of Ages en Oracle of Seasons. Beide titels zijn afkomstig van de beroemde Game Boy Color en voor beide betaal je nu €4,99. Deze prijzen gelden tot en met 20 juni. Daarna kosten ze €5,99 per stuk. Hieronder kun je je geheugen opfrissen met enkele oude beelden van Oracle of Seasons.
Wat betreft de 3DS sluiten we af met een inmiddels al redelijk gedateerde retailgame die nu als download wordt aangeboden. Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012 kun je voor €39,99 downloaden. Een uitkomst, mocht je nog willen nagenieten van de inmiddels al bijna een jaar geleden gehouden Spelen.
Wii:
Iets dat ook al behoorlijk gedateerd te noemen is, is The King of Fighters '98. Deze oude vechtgame, die oorspronkelijk voor de Neo Geo console verscheen, is vanaf vandaag te vinden tussen de Virtual Console games van de Wii. Je betaalt 900 Nintendo Points voor deze vechtgame.
Wii U:
De enige nieuwe Wii U titel deze week is de Virtual Console game Ghosts 'n Goblins, een NES-titel van Capcom die je nu voor €4,99 kunt downloaden. Als je in het bezit bent van de Virtual Console game Super Ghouls 'n Ghosts, die vorige week verscheen, dan kost Ghosts 'n Goblins je slechts €2,49.

Populair Nieuws