Wekelijkse Xbox Live Update - Dansen, jagen, oorlog voeren

Article
vrijdag, 31 mei 2013 om 15:30
xgn google image
Dansen, jagen en tactisch oorlog voeren; een gevarieerd weekje. Of er ook voor jou wat interessants tussen zit, lees je natuurlijk hier.
Na vorige week twee arcadegames en twee add-ons te hebben besproken, doen we deze week een (vals) stapje terug naar twee arcadegames en één uitbreiding. Dat is niet helemaal eerlijk, aangezien er wel degelijk meer noemenswaardige uitbreidingen zijn verschenen. Omdat die echter allemaal om Dance Central 3 draaien, hebben we besloten niet elke uitbreiding te noemen. Mochten jullie het daar niet mee eens zijn, laat het dan vooral weten!
Arcade: CastleStorm (800 MP)
In CastleStorm wordt de aloude strijd tussen ridders en Vikings beslecht. Beide partijen nemen het tegen elkaar op in deze strategiegame die voornamelijk draait om phycics. Het is aan jou om de grondtroepen in de gaten te houden, artillerie te gebruiken en zelfs magie in te zetten om de tegenstanders ervan te weerhouden jouw kamp te bereiken. Naast singleplayer kent de game ook online multiplayer, co-op en een castle editor, dus er is in ieder geval genoeg te doen!
Arcade: Hunter’s Trophy 2: Australia (800 MP)
Vorige week verscheen op Xbox Live al Hunter’s Trophy 2: America. Deze week gaan we naar een geheel ander continent om in Australië kangoeroes neer te schieten. Wederom zijn er 25 verschillende prooidieren en dertig ‘jachtplannen’ om te voltooien. Een leuke toevoeging is dat je nu als jachthond kan speuren en je zelfs met vrienden kan kleiduivenschieten. Mocht je heel Amerika dus uitgemoord hebben, dan is dit een uitstekende oplossing om je killstreak voort te zetten.
Add-on: Dance Central 3 – Dance Packs (verschillende prijzen)
Er komen wel vaker nieuwe liedjes vrij voor allerlei muziekgames, maar doorgaans worden die hier niet besproken omdat het te veel, te kleine toevoegingen zijn. Deze week kunnen we er echter niet omheen, want er is een aantal omvangrijke pakketten verschenen. Zo kun je voor maar liefst 1440 punten een uitbreiding aanschaffen met veertien nummers, waaronder Gangnam Style, Call Me Maybe en Sorry For Party Rocking. Dansfans kunnen met de verschillende pakketten in ieder geval weer dagen lang losgaan.