Nintendo eShop update: Touch Battle Tanks en Vampire Crystals

Article
vrijdag, 04 januari 2013 om 9:15
xgn google image
Deze week vinden we opnieuw geen nieuw materiaal voor de Wii U terug in de Nintendo eShop update. Je zult het moeten doen met content voor je 3DS, DSi en Wii deze week. Hieronder volgt een overzicht van de toevoegingen van deze week aan de eShop.
3DS:
Touch Battle Tanks 3D is het paradepaardje voor de 3DS van deze week. Deze actiegame van Agetec kost €4,99. De game wordt in de eShop vergezeld door de Virtual Console titel Ghosts 'n Goblins. Deze NES-game van Capcom kost je eveneens €4,99. Bekijk hieronder wat gameplaybeelden van het spel:
Naast deze twee 3DS-games zien we deze week weer nieuwe downloadbare content voor New Art Academy. Het gaat om de lespakketten Life Drawing en Paint Like Turner. De pakketten kosten €1,99 per stuk. Tot slot is er Crystal Adventure, een role-playing game in de DSiWare-sectie. Hiervoor betaal je €2,- of 200 Nintendo Points.
Wii:
Geen Wii U content dus, maar als troost één downloadbare game voor de Wii. Het gaat om Vampire Crystals, een actie-avontuur game van Shanblue Interactive. Hieronder vind je de trailer van Vampire Crystals:

Populair Nieuws