Nintendo eShop update: Tokyo Crash Mobs en Mahjong Mysteries

Article
donderdag, 17 januari 2013 om 16:15
xgn google image
Chaos, paniek, stress! Sneeuw en ijs hebben de hele Nederlandse maatschappij weer even overhoop gegooid. Bussen en treinen hebben problemen en bij de sportzaken zijn de schaatsen en ijshockeysticks niet om aan te slepen. Intussen gaat in Japan het leven bij Nintendo gewoon door. Zie hier de nieuwe eShop update.
3DS:
Vanaf vandaag te downloaden zijn Tokyo Crash Mobs en Mahjong Mysteries: Ancient Athena. Eerstgenoemde is een game van Nintendo zelf, de puzzelgame kost €5,99. Mahjong Mysteries is eveneens een puzzelgame, iets specifieker: een bordspel voor op je 3DS. Deze titel kost je €4,99.
Voor wat minder geld heb je de actievolle DSiWare titel Zombie Skape. We hoeven uiteraard niet uit te leggen dat dit een zombiegame is. Voor €2,- of 200 Nintendo Points is Zombie Skape van jou.
Wii:
Geen nieuwe Wii-games deze week, wel een demo. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de gratis demo van Vampire Crystals, een actie-avontuurgame van Shanblue Interactive voor vier personen. Bekijk hieronder alvast een trailer van Vampire Crystals:
Wii U:
Voor de Wii U is vandaag de retailgame NBA 2K13 toegevoegd aan het digitale assortiment van Nintendo. Voor €59,99 (dat is evenveel als in de winkels), kun je de basketbalgame downloaden.

Populair Nieuws