Nintendo eShop Update: Toki Tori 2 en Dungeons & Dragons

  Het weer zit niet echt mee de laatste dagen, waardoor het een goed idee is om lekker op de bank te kruipen met een Wii U-controller of een 3DS in je hand. Je hoeft niet zeiknat te worden, want je hoeft niet naar de winkel voor leuke games. Die kun je ook deze week weer gewoon downloaden in de eShop.

  3DS
  Op 3DS gaat het er helaas niet heel spectaculair aan toe deze week. We zien als nieuwe release het spel Secrets of Titanic (€10,99), waarin je op zoek gaat naar objecten die in de game zijn verstopt. Of er ook zo’n dramatische zinkscene in de game zit als in de film uit de jaren ’90, dat moeten we nog ontdekken. Tot slot is er nog een nieuwe retail download op Nintendo’s handheld, namelijk Sonic Generations (€24,99) en die is best de moeite waard:

  Wii U
  Er waren wat problemen met deze game, maar hij is er nu toch echt. Je kunt weer fijne beat ‘em up-actie verwachten in Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (€14,99). Deze Wii U-game bevat online co-op, uitdagingen, dingen om vrij te spelen en maakt ook nog eens gebruik van het touchscreen op de GamePad. Zin in een echte klassieker, dan kun je ook gaan voor Super Mario Bros. (€4,99), wat toch een van de games is geweest waardoor Mario zijn stempel drukte op de wereld van games.

  Ook een game van Nederlandse bodem in de eShop Update, want het door Two Tribes gemaakte Toki Tori 2+ is in de aanbieding. Waar je normaal €14,99 kwijt bent om met dat lieve kuikentje in de weer te gaan, is dat tot 19 september slechts €8,99. Het plusje achter de titel betekent dat er een belangrijke update inzit om de Wii U-versie wat meer in lijn te brengen met de PC-variant. Voor mensen die hem al hebben is het een gratis download binnen Toki Tori 2, maar mocht je hem nog niet hebben, dan is 9 euro een zacht prijsje natuurlijk.

  Toki Tori 2

  Verkijgbaar vanaf 4 april 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.