Nintendo eShop update: Splash or Crash en Retro City Rampage

Article
donderdag, 28 februari 2013 om 17:50
xgn google image
Het is weer eens tijd voor een overzicht van de nieuwe software in Nintendo's eShop update. Deze week zijn er drie nieuwe titels toegevoegd voor de 3DS. Daarnaast is de Wii voorzien van nieuwe games. De Wii U moet vandaag voor de verandering toekijken.
3DS:
Splash or Crash is de belangrijkste nieuwe 3DS-game van vandaag. Voor €2,99 kun je deze game downloaden. In Amerika heet het spel Kersploosh. Hieronder kun je de Amerikaanse trailer van Kersploosh bekijken:
Pac-Man en Easter Eggztravaganza zijn de twee andere nieuwe 3DS-titels van deze week. Pac-Man kent natuurlijk iedereen. Het gaat om de NES-versie die je vanaf vandaag in de Virtual Console sectie kunt vinden. Je betaalt er €4,99 voor. Easter Eggztravaganza is de DSi-titel die vandaag werd toegevoegd. Deze kost je €5,- of 500 Nintendo Points.
Wii:
In de Wii-categorie vinden we deze week twee nieuwe games, waarvan één Retro City Rampage is. Deze arcade actiegame kost je 1000 Nintendo Points. De andere is Reel Fishing Ocean Challenge, deze game kost 500 Points. Hieronder kun je een Retro City Rampage trailer bekijken:

Populair Nieuws