Nintendo eShop Update: Sonic en Urban Champion

Article
donderdag, 17 oktober 2013 om 13:30
xgn google image
Donderdag! Nog een dagje en het is weekend. Hoogste tijd dus om alvast wat games op je 3DS en/of Wii U te downloaden voor deze twee dagen. Vooral als je van de Erinaceus europaeus houdt.
3DS
Tja, het is saai om altijd blauwe egel te zeggen als je het over Sonic hebt, maar misschien ging Erinaceus europaeus wat ver? Hoe dan ook, hopelijk heb je zin om te rennen, want vanaf 18 oktober kun je op 3DS Sonic: Lost World (€39,99) downloaden. De eeuwige concurrent van Mario heeft de auto weer verruild voor oldschool Sonic-gameplay. Op de Wii U is de game qua concept hetzelfde, maar qua leveldesign zijn beide games totaal verschillend.

Naast Sonic is als nieuwe retailgame Game Festival 2 (€24,99) downloadbaar in de eShop. Op de Virtual Console is City Connection beschikbaar (€3,99), een NES-game die ontzettend simpel en extreem retro in elkaar zit. In de koopjeshoek vinden we deze week SteamWorld Dig (€7,19 in plaats van €8,99 als je hem voor 20 oktober koopt) en het niet al te knappe Aqua Moto Racing 3D (€5,99 in plaats van €9,99 tot 31 oktober). Planet Crashers is permanent in prijs verlaagd van €9,99 naar €4,99.
Wii U
Sonic weet ook de weg naar de Wii U te vinden, want daar is Sonic: Lost World ook per 18 oktober downloadbaar. Hij kost je €49,99 en brengt oldschool gameplay met aardig wat fijne, nieuwe dingen. Je schijnt trouwens downloadcodes voor een extra level te krijgen in de Deadly Six Edition en vijf Black Bomb color powers als je de game in de eShop aanschaft op 26 oktober.

Wil je wel snelheid, maar ben je bang voor egels? Dan kun je vanaf 18 oktober racen in Hot Wheels World’s Best Driver (€29,99). Op de Virtual Console kun je Urban Champion (€4,99) verwachten. Hij is er al geweest op de Wii als Virtual Console-game, maar misschien heb je dit agressieve spelletje toen gemist. Ben je wat vredelievender, dan kun je je op belletjes storten in de puzzelaar Clu Clu Land (€4,99).

Populair Nieuws