PlayStation Store Update - Sanctum 2 & The Wolf Among Us

Article
door Wouter
donderdag, 17 oktober 2013 om 12:50
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor al weer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar we de hoogtepunten voor je uitlichten.
Iedereen die een kijkje neemt in de virtuele winkel van Sony weet dat er weer een update overheen is gegaan met allerlei nieuwe toevoegingen. Deze week is het onder andere Sanctum 2 die met de nieuwe lading titels meereist. Een tower defence game die het nét even iets anders doet. Daarnaast maakt het nieuwste sprookje van ontwikkelaar Telltale Games zijn debuut. Met The Wolf Among Us worden de zombies achterwege gelaten en richt de studio zijn aandacht op een aantal klassieke sprookjes. De rol van demo wordt deze week vervuld door LEGO Marvel Super Heroes. Een nieuwe game omtrent de tijdloze bouwblokjes, met deze keer superhelden in de hoofdrol.
Sanctum 2 (€14,99)
Sanctum 2 is een tower defence game, maar wel een die het net even iets anders aanpakt. Jij als speler krijgt namelijk niet het veilige en tactische overzicht dat je gewend bent, maar wordt juist als pion in het veld geplaatst. Met een wapen wel te verstaan om al het gespuis dat de andere kant van de kaart wilt bereiken te stoppen. Daarnaast wordt er ook nog verwacht dat je jouw bouwvaardigheden laat zien bij het bouwen en ontwerpen van muren en afweergeschut. Het blijft immers een tower defence game. Door vijanden neer te schieten en de zogenaamde waves af te slaan krijg je steeds meer geld om deze aanpassingen aan de wereld om je heen aan te brengen. En een multiplayer modus is dan helemaal top, zodat je niet alleen alle muren en constructies hoeft te onderhouden. In de recensie was onze Erik ook te spreken over dit interessante concept en beloonde het met een 7,5.
The Wolf Among Us - Season Pass (€19,99)
Telltale Games heeft al een aardige naam voor zichzelf weten te creëren met verhalende titels als The Walking Dead en Back to the Future. De studio is nu echter weer helemaal terug met The Wolf Among Us. Een serie aan episodes gebaseerd op de stripboekserie Fables. Dit belooft dus wederom een game te worden waar de nadruk op het verhaal komt te liggen en zoals het ernaar uitziet is het een sprookjesachtig verhaal. Met karakters als de kleine biggetjes, sneeuwwitje en de grote boze wolf. En laat laatstgenoemde nou net de hoofdrol spelen in dit sprookje. Bigby Wolf probeert een rustig leventje te leiden in het stadje waar hij woont, maar de problemen slaan al snel toe waardoor hij als sheriff zijnde naar voren wordt geroepen.
LEGO Marvel Super Heroes (demo)
Een nieuwe LEGO-game heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ontwikkelaar TT Games levert al jaren games af rond de klassieke bouwstenen en vrijwel geen van deze games wist teleur te stellen. Het nieuwste avontuur omtrent het speelgoed maakt gebruik van de superhelden van Marvel. Iedereen die dus intens kan genieten van films als The Avengers, zal hier ook geïnteresseerd in moeten raken. Al je favorieten helden keren terug in een enkele game. Iron Man, Thor, de Hulk, Spiderman, Captain America en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar met zoveel helden betekent het ook dat er net zo veel slechteriken een opkomst maken. Wij zouden het in ieder geval ook niets anders willen. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de demo en op 15 november ligt de uiteindelijke game in de winkels.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.

Populair Nieuws