Nintendo eShop Update: Scribblenauts!

Article
donderdag, 05 december 2013 om 11:00
xgn google image
Voor ons Nederlanders is het vanavond dan wel Sinterklaasavond zijn, en dat betekent dat je jezelf best wel wat cadeautjes mag geven. Misschien een leuke download uit de eShop?

3DS

Vorige week hadden we SEGA-klassiekers en daar gaan we deze week gewoon mee door. 3D Sonic the Hedgehog is beschikbaar voor €4,99 en kan gezien worden als de game die Sonic echt beroemd maakte. Nu met een fijn 3D-effect, maar nog steeds 16-bit. Ook staat SEGA’s 3D Altered Beast (€4,99), een sidescrolling brawler ter download sinds vandaag.
Een hidden object-game, want die is er elke week. Fishdom H2O: Hidden Odyssey (€4,99) laat je van alles zoeken in de wilde zeeën. Wat heftiger is de beat-em-up klassieker Double Dragon (€4,99), die als Virtual Console-titel verschijnt. Bravely Default (€44,99) is daarentegen een gloednieuwe retailgame, waarvan de download vanaf 6 december klaarstaat.
Scribblenauts Unlimited (€39,99) is een andere flinke retailtitel die ook vanaf 6 december als download wordt aangeboden. Houd je niet zoveel van tekenen, dan kun je ook voor Monster High: 13 Wishes (€29,99) of Disney Frozen: Olaf’s Quest (€29,99) gaan.
Is dat je te duur, dan is de volgende game voorgoed in de aanbieding: Fun! Fun! Minigolf TOUCH! (€2,99, in plaats van €4,99). Tijdelijk in de uitverkoop zijn Luxor, Secret Mysteries in London, Jewel Quest 4 Heritage en 4 Elements. Tot 19 december betaal je geen €11,99, maar €5,99 als je één van deze titels aanschaft.

Wii U

Tofste download van de week is Scribblenauts Unlimited (€49,99), die slechts seconden voor hij zou verschijnen in Europa werd uitgesteld. Oké, dat is misschien ietwat overdreven, maar het duurde hartstikke lang voordat hij kwam. Eindelijk is hij er. Tenminste, je kunt hem vanaf vrijdag 6 december downloaden.
Pikmin 3 is ondertussen van nieuwe mission stages voorzien (€4,99). De download bevat vier stages voor ‘Collect Treasure’ en ‘Battle Enemies!’, waarin je vier compleet nieuwe mappen krijgt, waaronder een fabrieksterrein. Lekker aan het werk dus!