Nintendo eShop Update: Rayman, Zelda en Ninja

Article
donderdag, 29 augustus 2013 om 11:30
xgn google image
De drukte van de Gamescom is voorbij en de treinen puilen weer uit van de mensen die naar school of werk gaan. Heeft Nintendo deze week een leuke download voor on-the-go in petto?
3DS
Op 3DS wordt het vechten, want Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos is voor €4,99 van jou. Deze NES-game is achterlijk moeilijk, dus wees blij dat de 3DS die bijzondere opslag-functie heeft. Op de handheld zijn ook nieuwe games verschenen, namelijk Disney Planes (€29,99) waarover je later meer kunt lezen. My Western Horse 3D (€39,99) is ook uit en de schrijfster van dit stuk hoopt dat het ook maar enigszins lijkt op Barbie’s Horse Adventure, want dat is een erg leuke game voor paardengekken. Verder is er helaas weinig op de 3DS, maar gelukkig heeft de Wii U tenminste een toptitel voor je in de aanbieding.
Wii U
Tegenwoordig draait alles vooral om de 3DS als het om Zelda gaat, maar dat weerhoudt The Legend of Zelda er niet van om voor €4,99 uit te komen op de Wii U virtual console deze week. Hij is niet zo duur omdat hij eigenlijk hetzelfde is als de eerdere uitgaven op Wii en 3DS.

Heb jij liever iets nieuws, dan hebben we iets heel moois voor je deze week. Rayman Legends verschijnt voor €44,99 gloedjenieuw in de eShop. Hij gooit wereldwijd enorm hoge ogen en ook wij zijn er erg over te spreken. Lekker saampjes co-oppen op de bank, zelfs als je een rotvakantie had, dan bloeit jullie liefde zeker weer op tijdens een potje Rayman Legends. Wel even die frustrerende schatkistjes-levels overslaan dan.

Maak je het jezelf liever wat makkelijker, dan is Disney Planes voor €39,99 te downloaden. Deze filmgame verschijnt alleen op Nintendo-systemen en heeft wel iets weg van MySims Skyheroes met veel actie in de lucht. Hopelijk is hij wel beter dan MySims, want de tweede game van Cars was ook helemaal niet zo slecht en voertuigen met gezichtjes roepen nu eenmaal die Cars-associatie op. Het is wellicht wel de laatste Disney-game die van een film komt maar niets met Disney Infinity te maken heeft.