Nintendo eShop Update: Pocket Football Club en Mario Golf

Article
donderdag, 17 april 2014 om 11:40
xgn google image
Trek je voetbalschoenen aan, want deze donderdag is de eShop gevuld met nieuwe games, waaronder een voetbaltitel. Daarnaast wordt Mickey in de uitverkoop gegooid.

3DS

Met het aankomende WK waar al steeds meer over wordt gesproken in de media, denkt Nintendo dat het een mooi moment is om met een voetbalgame te komen. Nintendo Pocket Football Club is tot 1 mei €11,99 en daarna €14,99. Het is een sequel van voetbal-GBA-titel, maar die is alleen in Japan verschenen. Heb jij een hekel aan voetbal, geen probleem. Je kunt in Tiny Games – Knights & Dragons (€2,99) waarschijnlijk iets doen met ridders en draken in mini-gamevorm.
Voor serieuzere gamers biedt Konami voor €4,99 Castlevania III: Dracula’s Curse die nog is verschenen op de NES. Actiefreaks die wel houden van platformen kunnen hun lol op. Het vies klinkende Putty Squad verschijnt als enige retail download op 3DS deze week, voor €19,99. Zin in gratis een nieuwe game spelen? Dan moet je zeker even kijken bij de demo’s. Mario Golf: World Tour en Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl zijn beide gratis in demo-versie in de eShop te vinden.
En dan nog iets over die Mario Golf: World Tour, daar is namelijk iets speciaals mee. Als je de game koopt tussen 2 en 29 mei, dan krijg je gratis de download van de Game Boy Color-game Mario Golf. Je moet de downloadcode dan wel voor 30 juni verzilveren. Maak je geen gebruik van dit aanbod, dan is Mario Golf van de GBA vanaf 29 mei voor €4,99 in de eShop beschikbaar. Dat duurt nog wel even, dus misschien duik je liever nog even in Disney Epic Mickey: Power of Illusion. Het is de enige aanbieding op Nintendo’s handheld deze week: €9,99 tot 24 april, daarna weer €19,99.

Wii U

Een tweede remake van de My Exotic Farm-series op de Wii U, genaamd My Exotic Farm. Niet erg verrassend, wel laag geprijsd voor €4,99 en nog lager als je My Farm al op Wii U hebt, dan kost hij namelijk slechts €3,49. Heb je zin in sim, dan is dit ongetwijfeld je ding.
Zo niet, dan is er gelukkig nog van alles beters te vinden op Wii U deze week. Golden Sun bijvoorbeeld, de RPG die van de GBA naar Wii U komt. Voor €6,99 download je die. Mocht je dat budget wel hebben, maar geen zin hebben in Golden Sun, dan is de GBA-titel F-Zero Maximum Velocity een optie, ook voor €6,99 dus.
Geen hele spannende nieuwe titels op Wii U, maar misschien is er wel een koopje? My Farm is permanent €4,99 in plaats van €7,99 geworden. Disneys Epic Mickey 2: The Power of Two is tot 24 april afgeprijsd van €34,99 voor €17,49. Giana Sisters: Twisted Dreams is de laatste Wii U-titel waar deze eShop Update iets over te zeggen valt. Die is namelijk tot 24 april slechts €8,99 in plaats van €14,99. Game-ze!