Nintendo eShop Update: Picross en Squids Odyssey

Article
donderdag, 22 mei 2014 om 14:00
xgn google image
Met een Hemelvaartsdag en Pinksteren voor de deur wordt het tijd om wat games te scharrelen om te spelen in al die extra vrije uren. Nintendo heeft dat in de gaten, want we hebben een goedgevulde eShop Update deze week.

3DS

Puzzelsmullers opgelet, er is weer een nieuwe Picross voor 3DS. Deze Sudoku-achtige virtuele Japanse beeldpuzzelgame kost je €5,- en is te vinden onder de naam Picross e4. Wil je liever onderwater gaan met schildpadden, dan is Turtle Tale (€2,99) wellicht een aanrader. Hij ziet er stralend mooi uit, maar of deze shooter-meets-platformer ook echt goed is moeten we nog onderzoeken. Touch Battle Tank 3D 2 (€4,99) is er ook nog, waarin je het opneemt tegen vijandige legertanks.
Als hier nog niks voor je bijzit, dan vind je je heil wellicht in de beat ‘em up Double Dragon II: The Revenge (€4,99) dat in het Virtual Console-gedeelte verschijnt. Twee koopjes, ten eerste Aeternoblade dat je €7,99 kost in plaats van €14,99 als je voor 29 mei koopt en Secrets of the Titanic 1912-2012 dat €4,99 kost tot 5 juni, daarna weer €10,99.

Wii U

SQUIDS Odyssey (€12,99) is een game die je misschien wel kent van de PC of de smartphone. Nu hij op Wii U verschijnt, is de besturing daar ook op aangepast om je avontuur nog wat extra kracht bij te zetten. Heb je zin in iets Hollands? Dat kan ook. Two Tribes’ Swords & Soldiers (€2,99) is voorzien van een HD-remake en die verschijnt nu op Wii U, inclusief touchscreen-besturing.
Stresskippen kunnen Color Zen (€2,99) kopen, waarin je op ontspannen wijze puzzels kunt doen. Er zijn meer dan 450 levels speelbaar, dus dat klinkt als een koopje. Tot slot nog een Virtual Console-titel van Namco Bandai of Bandai Namco, voor €6,99 download je Klonoa Empire of Dreams op je console waarin een zogeheten Dream Traveller met hele gekke oortjes de hoofdrol speelt. Kortom, deze week een grote veelzijdigheid aan games in de eShop, daar zit vast wel iets voor je tussen.