Nintendo eShop Update: Luigi en Mario Party

Article
donderdag, 16 januari 2014 om 13:00
xgn google image
Heel goed nieuws voor Luigi deze week en dat zie je terug in de eShop. Wat precies, dat lees je in deze editie van de Nintendo eShop Update.

3DS

Op de Virtual Console kun jij je vastbijten in een old school Castlevania-avontuur. Castlevania II: Simon’s Quest (€ 3,99). Hij kwam eerder al uit op de Wii Virtual Console. Een gloednieuwe release waar menig Mario-fan naar heeft uitgekeken op 3DS, is Mario Party: Island Tour (€ 39,99). Het is een nieuwe game in de Mario Party-serie, maar in de XGN-review is te lezen dat hij niet helemaal het niveau haalt wat we van de franchise gewend zijn. Hij is beschikbaar vanaf 17 januari.
Er is ook nog ruimte voor koopjes in de eShop, namelijk twee games uit dezelfde serie. Dress to Play: Magic Bubbles! is maar 99 eurocent en datzelfde geldt voor Dress to Play: Cute Witches!. Vanaf 6 februari zijn ze allebei weer € 3,99 per stuk.

Wii U

Een belangrijke week voor Luigi, want het jaar van Luigi wordt met een paar weekjes verlengd, omdat meneer officieel is afgestudeerd als doctor. Ja, dat betekent dat hij net als zijn broer een puzzelgame krijgt: doet Dr. Mario een belletje rinkelen? Sinds gisteren is er ook een Dr. Luigi, verkrijgbaar op Wii U, die je voor € 14,99 kunt downloaden.
Krijg jij uitslag van puzzelen, dan wil je misschien liever racen in F1 Race Stars: Powered Up Edition (€ 24,99). Een nieuw deel in de franchise, die eigenlijk al eerder naar Wii U zou komen maar ietwat vertraging opliep. Op de Virtual Console kun je de ninja uithangen in The Legend of the Mystical Ninja (€ 7,99). Een ‘gouwe ouwe’ van de Super Nintendo. Slechts één afprijzing in de eShop van Wii U deze week, namelijk Trine 2: Director’s Cut (€ 6,79 tot 30 januari, daarna € 16,99).