Nintendo eShop Update: LEGO, Inazuma en Dr. Mario

Article
donderdag, 13 februari 2014 om 11:30
xgn google image
Het was de afgelopen weken redelijk saai, maar dat is voorbij. Beide eShops zijn voorzien van gloednieuwe games en nog een paar hele bekende titels ook. Welke, dat lees je in deze Nintendo eShop Update.

3DS

Een verse Level-5 game op de 3DS, namelijk Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks. Kenners weten dat deze niet helemaal nieuw is, maar een derde variant op Inazuma Eleven 3 is. Hij schijnt veel weg te hebben van Lightning Bomb and Bomb Blast die in september vorig jaar verschenen. Je downloadt hem op je handheld voor €34,99.
Maar liefst drie retaildownloads op 3DS, namelijk The LEGO Movie Videogame (€39,99) vanaf 14 februari (Valentijnsdag!). Een kleine waarschuwing is dat in het verleden de handheldvarianten van LEGO-games niet bepaald de beste waren, dus misschien kun je beter nog even deze eShop Update uitlezen om te zien of hij ook al uitkomt op Wii U. Verder ook een nieuwe Adventure Time-game, namelijk Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?!! (€39,99). Verbazingwekkende naam, maar of de game ook zoveel indruk wekt? Daarnaast komt Bigben Interactive voor €9,99 met Spot the Differences! waarin je verschillen moet gaan zoeken. Wil je liever een Bigben-game uitproberen, dan kun je de gratis demo downloaden van Game Festival 1.
Er zijn ook nog drie koopjes te melden op 3DS, namelijk Sweet Memories Blackjack (€2,99 tot 20 februari, daarna weer €3,99). Diezelfde prijsstelling geldt voor Brunch Panic, dat ook van Circle komt. De derde en laatste aanbieding is er eentje voor de dartfans, namelijk Darts Up 3D (€0,99 tot 12 maart, daarna weer €2,99).

Wii U

Let op, want de leukste aanbieding op Wii U is een gratis game. Als je ondanks Rox’ review toch hebt gekozen om Dr. Luigi te downloaden, dan kun je toch nog blij zijn. Dr. Mario komt deze week namelijk uit als Wii U Virtual Console-titel en hij kost je in principe €4,99. Maar, als je Dr. Luigi op je Wii U hebt staan, dan krijg je hem helemaal voor niets, noppes, nada. Goedkoopste doktersbezoek ooit dus.
Verder wordt de shop voorzien van Spin the Bottle (€8,99), een soort partygame die vol mini-games is gestopt. Tot slot is op Wii U een retaildownload beschikbaar en dat is The LEGO Movie Videogame (€39,99). Vanaf Valentijnsdag (dus vrijdag 14 februari) is deze TT-game-adaptatie van de film verkrijgbaar als download. Voor het eerst in de historie van LEGO-games is de volledige wereld opgebouwd uit LEGO-blokjes. En, misschien nog wel leuker, je kunt van die oldschool handleidingen sparen waarmee je vroeger je echte LEGO-bouwwerken maakte. Let wel, de game volgt het verhaal van de film dus misschien is het handig om eerst naar de bioscoop te gaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties