PlayStation Store Update - Left Behind DLC & The LEGO Movie Video Game

Article
door Wouter
donderdag, 13 februari 2014 om 11:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Het is bijna Valentijnsdag en dit laat maar weer eens zien hoe goed Sony en Microsoft hun doelgroep kennen. Microsoft maakte gisteren bekend dat aanstaande vrijdag de bèta van Titanfall zal beginnen en de nieuwe update van de PlayStation Store is deze week ook niet mis. Zo kunnen we aan de slag met de langverwachte uitbreiding van The Last of Us en zien we The LEGO Movie Video Game zijn intrede maken. En voor de liefhebbers is er ook nog een demo van Castlevania: Lords of Shadow 2. Hiermee hoef je je als single niet te vervelen morgen.

The LEGO Movie Video Game (€59,99) (PS4, PS3, Vita)

We zien met grote regelmaat de LEGO-games voorbij komen en deze vrolijke spellen zijn vrijwel altijd gebaseerd op een film. Wat we echter nog niet hebben gezien is een LEGO-game die gebaseerd is op een film over LEGO. De film zelf scoort erg positieve reacties dus dan kan er met die game ook niet veel mis zijn zou je zeggen. Helemaal gezien TT Games weer aan het roer staat, de ontwikkelaar die de LEGO-franchise grotendeel heeft gemaakt tot wat het nu is. In het spel ga je aan de slag met meerdere personages uit de film en zul je slim gebruik moeten maken van de LEGO-steentjes. Het hoofdpersonage Emmet is een bouwvakker en kan met behulp van de bouwstenen complete constructies bouwen die je helpen om verder te komen in het spel.

Castlevania: Lords of Shadow 2 (Demo) (PS3)

In 2010 verscheen Castlevania: Lords of Shadow en deze game werd erg goed ontvangen. Dat er een vervolg werd aangekondigd was dan ook geen rare gedachte. In Lords of Shadow 2 kruip je in de huid van niemand minder dan de duistere heer Dracula. Maar alleen omdat je als 's werelds bekendste vampier speelt betekent het niet dat je een gemakkelijk avontuur tegemoet gaat. De hoofdslechterik is namelijk Satan en die staat toch echt een stukje hoger op de voedselketen. Daarom zul je de open wereld van Lords of Shadow 2 moeten verkennen om sterker te worden. Je moet jouw oude krachten zien terug te krijgen om zo te voorkomen dat de duivel over de aarde zal heersen. Meer informatie hierover lees je terug in de impressies waarin we uitgebreid onze eerste aanvaring met de game beschrijven.

The Last of Us - Left Behind DLC (€14,99) (PS3)

The Last of Us behoeft geen introductie. De PS3-titel heeft het hart van menig gamer gestolen met zijn aangrijpende verhaal en sterke gameplay. Velen zullen daarom ook reikhalzend uitkijken naar de eerste uitbreiding voor de game. In Left Behind krijgen we een kijkje in het leven van Ellie voordat de avonturen van de volledige game zich afspelen. In deze proloog gaat Ellie naar een militaire kostschool waar ze bevriend raakt met Riley. De uitbreiding zal volgens ontwikkelaar Naughty Dog anders aanvoelen omdat we nu twee tienermeisjes volgen. Left Behind is de eerste en laatste singleplayer uitbreiding die de game zal kennen. Komende uitbreidingen zullen in het teken staan van de multiplayer modus.
Dat waren de hoogtepunten voor deze PlayStation Store Update, maar neem vooral ook een kijkje op het PlayStation Blog voor de volledige lijst met alle nieuwe releases. Er is verder namelijk nog een demo van Oddworld: Stranger's Wrath en een port van de allereerste Far Cry toegevoegd aan de winkel.

Populair Nieuws