Wekelijkse Xbox Live Update - Moordenaars, studenten en sprookjes

Article
donderdag, 13 februari 2014 om 11:45
xgn google image
Geheel volgens traditie zijn er deze week weer uitbreidingspakketten van Rocksmith 2014 en Saints Row IV verschenen. Welke nieuwe DLC er nog meer te downloaden valt, lees je hier.
Arcade: Far Cry Classic HD (9,99 euro)
De originele Far Cry keert terug naar Xbox. Perfect als je het begin van Far Cry niet hebt meegemaakt. Maar wees gewaarschuwd: de game is maar beperkt te vergelijken met de vervolgen. De gameplay – veel vrijheid, veel schieten – is herkenbaar. Het verhaal niet. Want waar Far Cry 2 en 3 (Blood Dragon laten we even buiten beschouwing) inzetten op realisme, gooit het origineel het voor een deel over een andere boeg.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Kiss (7,99 euro)
Schaf maar een make-uptafel en tongimplantaten aan, want Rocksmith laat je losgaan op Kiss. De volgende nummers kan je spelen met de uitbreiding: Detroit Rock City, Heaven’s On Fire en I Was Made For Loving You. Je krijgt bonuspunten als je tijdens het spelen bloed uit je mond laat gutsen en op een bijl-gitaar speelt.
Add-on: Borderlands 2 – Wedding Day Massacre (2,99 euro)
Valentijnsdag komt eraan en dus komt Borderlands 2 met een speciaal DLC-pakket die draait om de altijd sexy Mad Moxxi. Het is aan jou om twee ongelukkige zielen bij elkaar te brengen en op die manier een einde te maken aan een vete. Voor als je op Valentijnsdag niets beters te doen hebt. Of gewoon geen genoeg kan krijgen van Borderlands.
Add-on: Just Dance 2014 – verschillende nummers (2,99 euro elk)
Ubisoft heeft enkele losse nummers voor Just Dance 2014 beschikbaar gesteld, te weten Rock N Roll van Avril Lavigne, Die Young van Keisha en Timber van Pittbull. Elk pakket bevat alle moves die bij het nummer horen.
Add-on: Assassin's Creed IV: Black Flag – Multiplayer Character pack 2 (2,99 euro)
Mocht je nog niet uitgespeeld zijn met de multiplayer van AC4, dan is het misschien interessant om al een nieuw personage te spelen. Dat kan met deze uitbreiding, die drie nieuwe karakters bevat: het buskruithulpje, de sjamaan en de zeemeermin. Nee, helaas heeft de zeemeermin geen vin.
Add-on: Saints Row IV – Verschillende pakketten (prijzen variëren)
Saints Row blijft maar met kleine uitbreidingspakketten komen en het lijkt er niet op dat ontwikkelaar Volition binnenkort stopt. Deze week heeft de studio verschillende pakketten beschikbaar gesteld. Onder meer een nieuw wapen (de Polarizer), kleding met studententhema en een ‘bling bling’ pakket.
Add-on: The Wolf Among Us – Episode 2: Smoke and Mirrors (4,99 euro)
Wij waren erg te spreken over het eerste deel van The Wolf Among Us, dus het tweede deel ontvangen we met open armen. Er gebeurt veel in deze uitbreiding en de belangrijke keuzes – zoals we inmiddels gewend zijn van ontwikkelaar Telltale – worden aan jou overgelaten. Welke keuzes dat zijn, zullen we natuurlijk niet voor je verklappen.

Populair Nieuws