Gaat Nintendo de markt veroveren met de NX? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 oktober 2015 om 15:00
xgn google image
Een regenachtige week wordt afgesloten met een nieuwe XGN Doe Mee. Deze week kijken wij of Nintendo de markt gaat veroveren met de NX; al zal jij het antwoord moeten geven! Verder een terugblik op hoe jullie de bèta van Star Wars Battlefront vonden.
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nu eigenlijk van de Star Wars Battlefront bèta vonden. Wordt de XGN’er warm van de ijsplaneet Hoth of waren jullie al afgehaakt voordat de bèta afgelopen dinsdag eindigde? Volgens ons verwoord assaultpr0 het het beste, met een flink uitgebreide mening:
Erg duidelijk toegelicht assaultpr0, dank voor de veelomvattende uitleg. Sommige gamers zijn positiever en de anderen zijn iets matiger gestemd.En de XGN Doe Mee houdt het neutraal na een intensief weekendje Battlefront-en. De balans is op dit moment afwezig en rebel zijn is leuk (good guys), maar de kans dat je wint is wel erg klein. Maar het heeft wel echt die Star Wars-vibe. DICE heeft gelukkig nog eventjes de tijd om de game te verbeteren en onze feedback allemaal mee te nemen.
Goed, genoeg over Star Wars Battlefront, tijd voor Nintendo! Het Japanse bedrijf is namelijk bezig met een nieuwe console, de NX. Iets wat in de lijn der verwachtingen lag, na de tegenvallende verkoop van de Wii U. Onze vraag is dan ook:

Gaat Nintendo de markt veroveren met de NX?

Wat denk jij? Gaat Nintendo wederom een gigantische slag slaan qua verkoopaantallen, zoals met de Wii, of wordt het hetzelfde pad van de Wii U? Vertel ons wat jij denkt dat er gaat gebeuren en verdien een plekje in die eeuwige galerij van XGN Doe Mee Gekozen Reacties. Over NX games gaan we het een andere keer hebben hoor. Een fijn weekend gewenst!