Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik stond in een wachtrij van 726 minuten!'

  Deze week zijn staan er geen lange rijen meer bij de gamescom, maar zijn gamers nu in digitale rijen gaan staan in World of Warcraft Classic. Heb je de hoogtepunten helemaal gemist door het lange wachten en slapeloze nachten? Dan brengt Endboss Reviews je op de hoogte!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Deze week was de wereld opnieuw in de ban van World of Warcraft. Maar in plaats van een nieuwe uitbreiding gaat het deze keer om Classic, de nieuwe servers waarop alleen het origineel te spelen is. Veel gamers hadden zin in een potje nostalgie, want er stonden rijen van vele uren om eindelijk op de servers te kunnen komen. Ook die andere game van Blizzard, Diablo III, is deze week met een update gekomen voor Season 18. Ondertussen duikt er nog een andere oude ontwikkelaar op, want Telltale maakt een doorstart dankzij een nieuwe eigenaar!

  Qua nieuws buiten games is er ook weer genoeg te beleven. Zo hebben Warner Brothers een nieuwe trailer uitgegeven voor de Joker film met Joaquin Phoenix en gaat Kit Harington, beter bekend als Jon Snow voor Game of Thrones-fans, een rol spelen in Marvel Eternals.

  Recap

  Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

  Tot volgende week!

  Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.