Foto: XGN

Blizzard heeft de mensen wel al gewaarschuwd voor dat het spel live ging. Vorige week heeft Blizzard laten weten dat spelers deze lange wachttijden konden verwachten wanneer World of Warcraft Classic live ging. Dit is gisteren bevestigd nadat bijna elke realm een wachtrij had van tienduizenden mensen.

Hoe fixt Blizzard World of Warcraft Classic?

Na dit gezien te hebben zou je denken dat Blizzard gewoon een paar nieuwe servers moet toevoegen. Blizzard is hier een beetje terughoudend in.

"Onze topprioriteit bij de planning voor de lancering van WoW Classic is ervoor zorgen dat we de basis leggen voor sterke communities die de komende maanden en jaren zullen meegaan. Daarom openen we voorzichtig nieuwe servers om aan de vraag te voldoen."

Blizzard probeert zoveel mogelijk mensen op de huidige server te laten spelen zodat je 10 volle servers hebt en niet 20 halfvolle. Het is nog niet duidelijk hoe lang het gaat duren totdat je met acceptabele tijden op je server kan spelen. Maar een tip voor nu is: log een paar uur voordat je wilt spelen in zodat je een plekje voor jezelf reserveert.