Exclusieve nieuwe Ubisoft t-shirts winnen? [Reageer & Win]

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer nieuwe Ubisoft t-shirts! En kijk snel wie de winnaar is van de Comic Con Amsterdam tickets uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  Vorige week kon je kaarten winnen voor Comic Con in Amsterdam. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij straks naar dit super toffe evenement mag! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Nieuwe Ubisoft t-shirts!

  In samenwerking met Ubisoft mogen we een aantal exclusieve t-shirts weggeven. Tussen de selectie zitten ook shirts van Assassin's Creed Origins en Far Cry 5 die je nog nergens anders kunt krijgen! Sla dus nu je slag en wie weet loop jij straks rond in vette Ubisoft gear. Er kunnen in totaal vijf mensen winnen! Laat je je maat in de reacties achter?

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op een van de exclusieve Ubisoft t-shirts!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account!

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.