Actrice Pamela Anderson kennen we natuurlijk van de film Baywatch. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in series Home Improvement en V.I.P en films als Scary Movie 3 en Superhero Movie. Acteur Michael Madsen heeft grote rollen gehad in hits als Tarantino’s Reservoir Dogs, Kill Bill: Vol 1 en Vol 2. Een van zijn recente rollen was in The Hateful Eight.

Pamela Anderson bij Amsterdam Comic Con

Naast deze twee acteurs komen ook bekendheden als RJ. Mitte van Breaking Bad, Billy Boyd van The Lord of The Rings en Kim Coates, bekend van Sons of Anarchy en Resident Evil, naar Amsterdam Comic Con. Tijdens Comic Con Amsterdam kunnen bezoekers hun favoriete acteurs en actrices ontmoeten. Ga bijvoorbeeld op de foto of verzamel zo veel mogelijk handtekeningen. De prijzen hiervoor beginnen vanaf 20 euro en zullen per gast verschillen. Voor een handtekening van Pamela betaal je 35 euro en 45 euro voor een foto.

Tijdens het evenement worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder panels, Q&A’s, workshops en demonstraties. Verder is er ruimte voor cosplay tijdens het evenement. Daarom heeft Comic Con Amsterdam een speciaal cosplaypodium met workshops, competities, lezingen en demonstraties.

Kaarten voor het Comic Con evenement zijn nu te koop. Een dagkaart kost 15 euro voor volwassenen en tien euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Als één dag niet genoeg is, kun je een standaard weekendkaart kopen voor 27,50 euro of een earlybird weekendkaart voor 35 euro. Bij aanschaffing van een earlybird ticket krijgt de bezoeker eerder toegang om handtekeningen te vragen en items te kopen. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

Bekijk de video bovenaan de pagina om een indruk te krijgen van Comic Con Amsterdam. Dit is een videoreportage van Comic Con Amsterdam 2016.