Wil jij een nieuwe TimeSplitters zien? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 augustus 2018 om 15:00
xgn google image
De komkommertijd duurt maar voort, maar er was wel interessant nieuws afgelopen week. Waaronder een overname van rechten van de serie TimeSplitters. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd hoe jullie tegenover Red Dead Redemption 2 staan. Rockstars nieuwste paradepaardje moet ons gaan vermaken in oktober, maar de ontwikkelaar maakte het publiek al lekker met enkele gameplaytrailers. De meesten van jullie zijn enthousiast en hopen dan ook dat oktober ons snel verwelkomt. Voor deze keer heeft GrijzeVos het ene laatste woord:
Het derde deel in de Red Dead reeks zal waarschijnlijk niet veel nieuws introduceren, maar wel een ontzettend gedetailleerde wereld schenken waarin je ontzettend veel kunt doen. En voor velen draait het daar om. Eind oktober is de game beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One en dan gaan we ook daadwerkelijk zien hoe Red Dead Redemption 2 is.
Enfin, van de avonturen in het wilde westen reizen we door de tijd naar het jaar 2005. In dat jaar kwam namelijk de laatste TimeSplitters game uit, TimeSplitters: Future Perfect. Tot waarschijnlijk afgelopen week. aangezien THQ Nordic de rechten van de serie nu in bezit heeft en laat ook direct weten snel aan de gang te gaan met een vervolg. Onze vraag is dan ook:

Wil jij een nieuwe TimeSplitters zien?

Een groep fans is al een tijdje bezig met TimeSplitters Rewind, wat volgens velen de vierde TimeSplitters game moet worden. Maar het is al lange tijd stil rondom dat project, dus daar kunnen we nog niet al te veel van verwachten. Misschien dat door THQ Nordic’s aanschaffing van de rechten het allemaal wat sneller gaat lopen.
Maar wat verwacht jij van een nieuwe TimeSplitters en wil je zo’n titel überhaupt zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat wilt zien. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Vanaf Lowlands wensen wij jullie een fijn weekend!